• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2012 L’empresa ampostina Cartodelta SL compleix 20 anys.

L’empresa ampostina Cartodelta SL compleix 20 anys.

Som una empresa familiar, i això ens distingeix i enorgulleix, ens fa actuar amb seny i ens agrada presentar-nos sempre com una empresa de serveis, compromesa amb els nostres clients i amb el treball ben fet.

publicat el 20/07/2012

Aquests són els principis de l’empresa familiar ampostina CartoDelta.

Cartodelta SL  ha aconseguit recentment la Certificació integrada ISO 9001 i Norma ISO 14001. El certificat ha estat acreditat per BUREAU VERITAS Certificació, primera entitat privada de Certificació a Espanya, baix acreditació ENAC per al seu centre d’Amposta, Tarragona, dedicat al Disseny, Fabricació, Comercialització i Venda d’envasos i embalatges de cartró.  

Va ser pionera en les nostres terres en implantar un Sistema integrat de Gestió i de Medi Ambient. Actualment és un dels líders en el seu sector, compta amb una quota de mercat molt important tant a nivell de Catalunya, com d’altres comunitats, i una quota de mercat diversificada entre clients locals, provincials, nacionals i inclús de la UE i Llatinoamèrica. Amb representació en diverses zones arreu del país.

Compta amb unes instal·lacions de 12000 m², la inversió constant en noves infraestructures, en millorar el procés i mitjans productius permeten a l’empresa estar preparats per a dissenyar, fabricar i comercialitzar qualsevol mena d’envàs o embalatge de cartró ondulat al mercat nacional o internacional.

La cura del treball ben fet i el compromís amb els interessos dels seus clients son l’eix del treball i inspiració, des de la seva formación l’any 1991.

Durant tots aquests anys ha anat creixent tant en nombre de clients com en il·lusió i en projectes conquerits.  Els clients s’han beneficiat d’una atenció i bon tarannà durant tots aquests anys. I així pretén continuar treballant amb el mateix entusiasme i dedicació, per continuar oferint aquests i d’altres serveis, per suposat, sempre aportant el major valor afegit amb la seva relació amb Cartodelta SL.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament