• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2012 L’alcalde d’Amposta presenta documentació que desacredita les critiques del PSC respecte al local de rehabilitació.

L’alcalde d’Amposta presenta documentació que desacredita les critiques del PSC respecte al local de rehabilitació.

L’alcalde d’Amposta Manel Ferré ha presentat davant dels mitjans de comunicació la documentació que acredita el lloguer amb opció de compra de un local de 1000 metres quadrats on esta ubicat el servei de rehabilitació del Hospital Comarcal.

publicat el 16/07/2012


L’alcalde d’Amposta Manel Ferré ha presentat davant dels mitjans de comunicació la documentació que acredita el lloguer amb opció de compra de un local de 1000 metres quadrats on esta ubicat el servei de rehabilitació del Hospital Comarcal.

Ferré s’ha ratificat en les seves declaracions realitzades al ple del passat mes de juny, a la vegada que ha emplaçat a Antoni Espanya, portantveu del PSC, a que davant del més petit dubte sobre la gestió de l’equip de govern o del propi alcalde, demani més informació o que presenti denúncia a la justícia.

L’alcalde ha volgut recordar que al 2010 es va signar el contracte corresponent al lloguer de l’edifici amb opció de compra per un preu de 12.700 euros mensuals, un lloguer avalat per l’informe d’un arquitecte taxador que va informar favorablement de l’adquisició, tanmateix el document es pot revisar si Espanya ho creu convenient al Registre de la Propietat.

També s’ha fet esment de que al 2008 es pagaven 1.900 euros mensuals pel lloguer de 500 metres quadrats i que fou al 2010 quan es va arribar a l’acord per poder adquirir amb lloguer amb opció de compra d’aquest local a un lloc cèntric de la ciutat (C/Amèrica) i prop del Hospital Comarcal.

Amb aquestes declaracions i amb la presentació de la documentació, l’alcalde d’Amposta vol donar el tema per tancat per part de l’equip de govern, a la vegada que recomana al portantveu del PSC que no sembri dubtes a la ciutadania amb documents poc aclaridors sobre la tasca de govern de CiU.

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > L’alcalde d’Amposta presenta documentació que desacredita les critiques del PSC respecte al local de rehabilitació.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament