• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2012 Impartit el curs "Com posicionar la nostra estratègia, les xarxes socials i altres eines 2.0"

Impartit el curs “Com posicionar la nostra estratègia, les xarxes socials i altres eines 2.0”

Aquest passat dilluns 16 d’abril ha tingut lloc el curs “Com posicionar la nostra estratègia, les xarxes socials i altres eines 2.0” a càrrec de Xavier Rivera, expert en processos d’internacionalització d’empreses i en com aquests poden utilitzar les noves tecnologies i Internet com a canal...

publicat el 18/04/2012

Aquest passat dilluns 16 d’abril ha tingut lloc el curs “Com posicionar la nostra estratègia, les xarxes socials i altres eines 2.0” a càrrec de Xavier Rivera, expert en processos d’internacionalització d’empreses i en com aquests poden utilitzar les noves tecnologies i Internet com a canal de promoció global, també és professor de la carrera universitària en Direcció de Comerç i Distribució que imparteix ESCODI. 

En unes 4 hores aproximadament va explicar la revolució d’Internet en les vendes, com hem passat de la web catàleg a la web d’autoservei. La importància de les xarxes socials com a canal de comunicació :actualització, posicionament, fets que lliguen l’empresa amb el potencial client. Va fer esment també de la web 3.0 i 4.0 per sobre. Importantíssim per a les PIMES és fer un pla de e-marqueting que comporta una anàlisi de la teva empresa, un pla estratègic, passant a l’acció i finalment un control i actualització. 

Finalment va explicar breument les xarxes : blogs, facebook, twitter, fòrums, youtube, etc. La valoració del curs per part de les persones assistents va ser molt positiva, fent esment a les habilitats comunicatives i continguts del tema que es va tractar.

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Impartit el curs “Com posicionar la nostra estratègia, les xarxes socials i altres eines 2.0”


Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament