• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2012 La policia local demana la col·laboració ciutadana per identificar el vehicle que va causar la mort d’una dona a la C-12

La policia local demana la col·laboració ciutadana per identificar el vehicle que va causar la mort d’una dona a la C-12

L’atropellament va tenir lloc el passat dissabte 24 de març al quilòmetre 1.600 de la carretera C-12 (Eix de l’Ebre) i el conductor del vehicle va fugir del lloc de l’accident sense assistir a la víctima.

publicat el 27/03/2012

La policia local d’Amposta demana la col•laboració de la ciutadania per poder identificar el vehicle que el dissabte dia 24 de març va atropellar una dona de 79 anys que circulava per la C-12 i que va morir a causa de les ferides que li va causar l’accident.

Els fets tenien lloc dissabte dia 24 de març entre les 21.30 i les 21.40 aproximadament, segons les estimacions dels agents, al quilòmetre 1.600 de la carretera C-12 (Eix de l’Ebre), dins el terme municipal d’Amposta.

El vehicle, que no ha pogut ser identificat, va fugir del lloc de l’accident sense assistir la víctima, que moria poc després allà mateix tot i els esforços de reanimació dels serveis mèdics.

El servei d’Atestats i Informes de trànsit continua la investigació per localitzar el conductor del vehicle que va causar l’accident, i que podria ser un turisme que presentaria danys a la seva part frontal i possiblement també al parabrises.

La Policia Local d’Amposta demana que aquelles persones que puguin aportar alguna informació sobre aquest succés, es posin en contacte amb qualsevol comissaria de Policia Local o amb els Mossos d’Esquadra.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament