• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2012 Curs d’aparadors per als comerços d’Amposta

Curs d’aparadors per als comerços d’Amposta

Les regidories de Cultura i de Comerç de l’Ajuntament d’Amposta organitzen a partir del dia 5 de març un curs d’aparadors que neix amb la voluntat de dinamitzar el sector comercial i de vincular-lo a les manifestacions festives i artístiques que esdevenen a la nostra ciutat al llarg de l’any.

publicat el 17/02/2012

Les regidories de Cultura i de Comerç de l’Ajuntament d’Amposta organitzen a partir del dia 5 de març un curs d’aparadors que neix amb la voluntat de dinamitzar el sector comercial i de vincular-lo a les manifestacions festives i artístiques que esdevenen a la nostra ciutat al llarg de l’any. Nombrosos comerços, en motiu de la Festa del Mercat a la Plaça i de manera espontània, han decorat els seus aparadors amb utilleria, fotografies i vestuari de l’època.

L’ajuntament vol consolidar aquesta expressió popular espontània amb un concurs d’aparadors durant la Festa del Mercat.

El curs s’impartirà a les aules de l’Escola d’Art i Disseny de la mà de Maria Pons, dissenyadora d’interiors i escenògrafa. Les inscripcions ja es poden fer a les dependències de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament o bé per telèfon i es realitzarà en cinc sessions de quatre hores cadascuna els dilluns al matí fins al 2 d’abril.

El curs d’aparadors dedicarà una sessió a l’aparador temàtic o de festa per tal que puguin participar en el concurs d’aparadors que s’inclourà dins la programació de la festa del mercat. El curs està adreçat tots aquells comerciants interessats a millorar la imatge exterior del seu comerç a través de l’aparador.

Millorar la imatge és una de les estratègies per a dinamitzar un comerç i cal conèixer les funcions de l’aparador, d’aquesta manera, entre els objectius del curs hi ha optimitzar les característiques arquitectòniques i ser capaç de comunicar de manera clara i eficaç una promoció, una novetat o un canvi d’orientació comercial a través de l’aparador.

Inscripcions Gratuïtes a l’Àrea de Comerç
Plaça Espanya, 6, 3a
AMPOSTA
Tel. 977 70 23 06
amontes@amposta.cat

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Curs d’aparadors per als comerços d’Amposta

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament