• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2011 Valoració de les Festes Majors 2011 (nota de premsa)

Valoració de les Festes Majors 2011 (nota de premsa)

Han estat unes festes marcades, sobretot, pel canvi d’ubicació del recinte de Festes, al costat del riu i la gratuïtat d’entrada al ball.

publicat el 26/08/2011

El passat dijous, 25 d’agost l’alcalde d’Amposta Manel Ferré i la regidora de Festes i cultura Maria del Mar Panisello van realitzat una roda de premsa per a valorar les festes majors de la ciutat. L’equip de govern de l’Ajuntament de Amposta s’han mostrat molt satisfet valorant positivament tots els actes realitzats durant els 10 dies de festa major. Segons l’alcalde d’Amposta "Han estat les millors festes majors dels últims anys, hem aconseguit superar tots els objectius que ens havíem marcat "

Unes festes marcades, sobretot, pel canvi d’ubicació del recinte de Festes, al costat del riu i la gratuïtat d’entrada al ball. Aquests dos canvis han estat molt positius per diversos motius:

  • Ha augmentat el nombre d’assistents al ball, que en els últims anys anava decaient en línia descendent,i trencant així aquesta tendència. Fins i tot es van vendre més de 1300 tiquets per al sopar popular-espectacle amb l’estofat de bou. També ha hagut un augment de venda de taules: l’any passat es van vendre 90 taules i enguany, pràcticament han arribat a les 150 taules.
    Al Concurs de Vestits de Paper es van vendre més de 1.700 tiquets, que segons l’alcalde "representa una dada molt important de la resposta de la gent".
  • La nova ubicació del Ball, ha dinamitzat el casc antic de la ciutat, sobre tot els bars i restaurants que envolten la zona. En general aquestes festes ha estat marcades per l’alta participació de tots els actes. Per exemple, en el primer bou cap-llaçat (a les 7:00 del matí) van assistir més de 7.000 persones.

En els actes realitzats per als joves, com el revival, la nit blanca etc ... van tenir molt bona acollida. El dissabte 20 d’agost, el dia de jove, van participar unes 23 andròmines, quan l’habitual en aquest acte era com a màxim 13.

La regidora de cultura i festes va voler remarcar també la trobada de gegants, la ballada de sardanes o el pregó de festes (realitzat per Teresita “la Madrina”). Maria del Mar Panisello també va voler aprofitar la roda de premsa per recordar als ciutadans que durant els dos propers divendres, al Parc dels Xiribecs, oferirà cinema a la fresca per a tots els públics amb la projecció de les pel·lícules "Enredados" i "El Discurs del rei", els dies 26 d’agost i 2 de setembre respectivament.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament