• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2011 Últims dies per visitar l’exposició de Rafel Bianchi al Centre d’Arts Visuals (nota de premsa)

Últims dies per visitar l’exposició de Rafel Bianchi al Centre d’Arts Visuals (nota de premsa)

L’exposició del guanyador ex aequo de la Biennal d’Art Ciutat d’Amposta, Rafel G. Bianchi, i que es titula "Un exercici d’arrogància/generositat" restarà oberta al públic fins aquest cap de setmana al Centre d’Arts Visuals de les Terres de l’Ebre. Passat el cap de setmana es tancaran les portes del

publicat el 08/07/2011

L’exposició del guanyador ex aequo de la Biennal d’Art Ciutat d’Amposta, Rafel G. Bianchi, i que es titula "Un exercici d’arrogància/generositat" restarà oberta al públic fins aquest cap de setmana al Centre d’Arts Visuals de les Terres de l’Ebre. Passat el cap de setmana es tancaran les portes del Centre fins a finals del mes d’agost quan hi haurà una nova exposició per visitar.

 

Fins aquest divendres, un centenar de persones han pogut veure l’exposició de Bianchi, basada en un estudi de l’arquitectura de l’espai expositiu per tal de reformular-lo i millorar les seves capacitats expositives. Tot i amb això, el centre ha patit un impàs de diversos dies en què no ha estat obert donat que s’ha endarrerit la decisió del jurat que ha de decidir qui ocuparà el càrrec de Gestor Cultural,  del Centre d’Arts Visuals. Segons ha explicat la regidora de cultura, Mar Panisello, "esperem poder conèixer el resultat del tribunal en les properes setmanes."

 

El que sí és segur és que per la propera exposició que ha d’allotjar el Centre d’Arts Visuals al mes de setembre ja s’haurà incorporat el nou Gestor Cultural. A la propera exposició es podran veure els treballs resultants de DocumentalDelta, un workshop intensiu de 2 setmanes,que realitzarà Filmsnomades,  adreçat a artistes i a creadors visuals que tinguin el desig d’aprofundir sobre les tècniques creatives de la narrativa documental.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament