• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2011 IV Festa del Musclo (nota de premsa)

IV Festa del Musclo (nota de premsa)

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Amposta juntament amb l’empresa La Musclera del Delta, organitzen la IV Festa del Musclo, el proper diumenge 3 de juliol a partir de les 11 hores del matí, al Passeig del Riu d’Amposta.

publicat el 23/06/2011

NOTA DE PREMSA

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > IV Festa del Musclo (nota de premsa)L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Amposta juntament amb l’empresa La Musclera del Delta, organitzen la IV Festa del Musclo, el proper diumenge 3 de juliol a partir de les 11 hores del matí, al Passeig del Riu d’Amposta.

En aquesta festa s’han previst repartir fins a mil quilos de musclos, que podran ser degustats amb un tiquet de 2€ el qual inclou una consumició de cervesa Damm o vi Vall de Vinyes. Durant la festa es podran realitzar passeigs gratuïts amb barca neumàtica pel riu.

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Amposta impulsa aquesta festa, donat que ja és habitual com a tasca seva promocionar els productes locals, a través dels diferents esdeveniments gastronòmics realitzats al llarg d’aquests anys, com són la Festa de la Carxofa i les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs.

El proper dijous 30 de juny tindrà lloc a les 11 hores del matí una roda de premsa al passeig fluvial per tal de fer la presentació de la festa.

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Amposta us animem a venir a la IV Festa del Musclo, per poder degustar tant del musclo del Delta, reconegut a nivell internacional, com gaudir de les meravelloses vistes al riu Ebre i el Pont Penjant d’Amposta que hi ha des del passeig fluvial d’Amposta.

Cal destacar que per iniciativa de l’empresa La Musclera, els diners obtinguts en aquesta festa aniran destinats al Centre d’Acollida de Menors de les Terres de l’Ebre.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament