• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2018 Vint dels 25 participants del programa Fem Ocupació per a Joves aconsegueixen un contracte de treball

Vint dels 25 participants del programa Fem Ocupació per a Joves aconsegueixen un contracte de treball

Fem Ocupació per a Joves fomenta la inserció laboral de joves de 18 a 29 anys amb una titulació mínima d’ESO

publicat el 05/07/2018

20 dels 25 participants al programa Fem Ocupació per a Joves 2017-2019 han aconseguit un contracte de treball. És el balanç d’aquesta edició del programa que promou el Servei d’Ocupació de Catalunya i que gestiona l’àrea de Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament d’Amposta. "Aquestes xifres demostren que el programa ha tingut una molt bona acollida per part de les empreses", assenyala l’alcalde, Adam Tomàs.

Algunes de les empreses del territori que formen part d’aquesta convocatòria, i que han ofert contractes de treball són: Amics de I am pàdel, Albert Guzmán Restaurant, Consorci Museu de les Terres de l’Ebre, Fergarcia, Fussmont, Instalverd 2015, Quick Dance, La Nuova Trattoria, Loving, Poble Nou Resort, Peix i Marisc Delta-Mar, Reverter Indústries, Sergi Mariano Assessors, Teicar-Gil, Trading Habitat, Verdelt, i l’Ajuntament d’Amposta a les àrees del Padró, Polítiques Actives d’Ocupació i Obres i Urbanisme.

Fem Ocupació per a Joves està dirigit a persones joves de 18 a 29 anys, en situació d’atur, amb la titulació de la ESO, Batxillerat i/o CFGM i prioritàriament amb experiència laboral. Se’ls ofereix un contracte de treball mínim de 6 mesos, la formació necessària d’entre 90 i 150 hores per ocupar un lloc de treball i la orientació i acompanyament en el procés de contractació i formació.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament