• Webs Municipals  

Inici Regidories Regidoria de Comerç i Mercat Municipal Una setantena de parades, al Mercat de Santa Llúcia

Una setantena de parades, al Mercat de Santa Llúcia

Serà el diumenge 13 de desembre. Obrirà a les 10 del matí i estarà ubicat al carrer Major, plaça de l’Ajuntament, carrer Nou i carrer Corsini.

publicat el 09/12/2015

Fins a 74 paradetes participaran, aquest diumenge 13 de desembre, al Mercat d’Amposta de Santa Llúcia, que enguany arriba a la 18a edició. El Mercat, que obrirà a les 10 del matí, estarà ubicat al carrer Major, plaça de l’Ajuntament, carrer Nou i carrer Corsini. Enguany, les parades s’agruparan segons la seva activitat. Al carrer Corsini hi haurà les parades de menjar i al carrer Nou, les d’artesania. Al carrer Major s’instal·larà el petit comerç de la ciutat i a la plaça de l’Ajuntament estaran les parades que venen productes nadalencs com decoració.

A més del Mercat, organitzat per la regidoria de Comerç i Mercat Municipal, la regidoria de Sanitat, Serveis Socials i Participació Ciutadana també hi participarà amb la organització de la Fira d’Entitats del municipi.

Durant la jornada s’han programat diverses activitats. A les 11.30 h., a la plaça del Mercat, hi haurà les Jotes de l’Ebre per la Marató de TV3. Una activitat organitzada per Suc d’Anguila i Guardet lo Cantador, Els dimarts al Llar i el grup de Dansa Paracota. A les 12 h, a la plaça de l’Ajuntament, hi ha prevista una exhibició floral de decoració de taules de nadal. I finalment, a les 20.15 h., la Coral Aquae de la Unió Filharmònica i el Cor de la Lira Ampostina faran el Concert Coral de Nadal a l’Església Arxiprestal.

Show Home de dissenyadors

Coincidint amb el dia 13, dissenyadors i artistes de diferents especialitats han organitzat una trobada per mostrar els seus treballs. Hi participaran Eva Humo (costura), Estudi Sara Doménech (joia d’autor), doblespai (estudi), el Taller (artesania floral) i Hernán en H i Delterreno (il·lustració). Serà d’11 a 14 hores i de 16 hores a 19 hores a la Joieria Sara Doménech (al carrer Parlament, 29). 

Ajuntament d´Amposta > Regidories > Una setantena de parades, al Mercat de Santa Llúcia

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament