• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2018 Turisme programa tres bicicletades per visitar el patrimoni cultural d’Amposta, el camí de Sirga i les llacunes de l’Encanyissada i la Tancada

Turisme programa tres bicicletades per visitar el patrimoni cultural d’Amposta, el camí de Sirga i les llacunes de l’Encanyissada i la Tancada

Seran el dissabte 5, el dissabte 12 i el dissabte 26 de maig

publicat el 26/04/2018

El maig serà, un any més, mes de bicicletades populars a Amposta. La regidoria de Fires, Turisme i Promoció Exterior ha programat, per a tres dissabtes de maig, rutes en bicicleta per descobrir diferents indrets de l’entorn d’Amposta. Enguany, per primer cop, s’ha programat una ruta urbana per Amposta. "Enguany, a Catalunya commemorem l’Any del Turisme Cultura", explica la regidora de l’àrea, Joana Estévez, "i és per això que hem programat aquesta ruta, de 3,5 quilòmetres, per descobrir diferents punts de la ciutat en bicicleta". Aquesta ruta serà el dissabte 12 de maig i la sortida serà des de l’Oficina de Turisme a les 10 h. del matí.

Una altra de les novetats d’enguany és la ruta que es farà el primer dissabte, el 5 de maig, on es recorrerà el Camí de Sirga. En aquest cas, la bicicletada s’organitza en coordinació amb Turisme de Sant Jaume d’Enveja. Els participants d’Amposta arribaran fins a Balada des de l’Oficina d’Amposta i els de Sant Jaume pujaran des del seu municipi també fins a Balada. Allí es trobaran els dos grups per esmorzar i després fer una visita guiada al lloc on es va afonar el Vaporet Anita. En total, els participants a aquesta ruta recorreran 17 quilòmetres.

L’última de les rutes, programada per al dissabte 26 de maig, durarà tot el dia i es recorreran 24 quilòmetres. En aquest cas, se sortirà a les 10 del matí des de la Casa de Fusta i es visitaran les llacunes de l’Encanyissada i la Tancada.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament