• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2018 Turisme Amposta estrena nou web

Turisme Amposta estrena nou web

Aposta pel turisme d’experiències i per la natura, la gastronomia, el turisme familiar i l’esport com els principals actius turístics del municipi

publicat el 10/10/2018

Amposta és Delta de l’Ebre, és Gastronomia, és Família i és Esport. Són els quatre eixos temàtics sobre els quals s’estructura la informació el nou web Turisme Amposta, que fa una aposta pel turisme d’experiències i per una imatge molt visual. Aquesta estructura temàtica es complementa amb un submenú on el visitant pot trobar tota la informació necessària per visitar la ciutat i el seu terme: Descobreix (on hi ha informació sobre els actius turístic), Planifica (tot allò que necessita per organitzar el viatge, com l’agenda d’activitats) i Reserva (on hi ha els allotjaments i activitats de la zona).

"Hem apostat per fer un web molt visual, que atragui al visitant amb impressionants fotografies dels espais naturals i actius patrimonials que tenim, no només a Amposta sinó al Delta de l’Ebre", diu la regidora de Turisme, Fires i Promoció Exterior, Joana Estévez, qui també assenyala que el web també inclou informació sobre el conjunt de les Terres de l’Ebre i enllaços als diferents portals turístics de la zona.

El web, que utilitza la tecnologia Wordpress i adaptada per a mòbils i tabletes, ha estat dissenyat per l’empresa Nuwa Digital, especialitzada amb la presència online de diferents patronats de turisme d’arreu del país. Tota la informació es pot trobar amb català, castellà, anglès i francès.

Enllaç directe a la nova web de Turisme Amposta.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament