• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2018 El sistema d’avisos a les infraccions lleus de trànsit avisa a 177 infractors en un trimestre

El sistema d’avisos a les infraccions lleus de trànsit avisa a 177 infractors en un trimestre

La infracció més repetida és la d’estacionar sobre a la vorera

publicat el 06/09/2018

La Policia Local d’Amposta ha donat per finalitzat aquest mes d’agost la prova pilot de tres mesos del nou sistema d’avisos a les infraccions lleus de trànsit. Durant aquest tres mesos s’han posat fins a un total de 177 avisos, que haurien suposat una recaptació total de més de 27.000 euros (amb descompte, uns 13.500 euros).

La infracció més repetida ha estat la d’estacionar sobre la vorera, que s’ha repetit fins a 66 cops. Ho segueix la infracció d’estacionar en zona de vianants, amb 52 avisos. Estacionar en línia groga (17 avisos), en una cantonada (3 avisos) i en zona de càrrega i descàrrega (4 avisos) han sigut les altres infraccions més repetides.

"Ens mostrem satisfets amb els resultats d’aquesta prova pilot", ha assenyalat el regidor de Governació, Miquel Subirats, "amb accions com aquesta continuem caminant cap aquell model de policia que volem, un model de policia que s’allunyi de la imatge de policia sancionadora i recaptatòria i que s’apropi cap un model de policia de proximitat que posi èmfasi en la correcció i la pedagogia".

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament