• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2018 Més de 150 infants i joves en risc d’exclusió social assisteixen a activitats d’estiu

Més de 150 infants i joves en risc d’exclusió social assisteixen a activitats d’estiu

Ideat, Creu Roja Amposta, SEO Birdlife i l’Ajuntament han fet possible que més de 150 infants i joves en risc d’exclusió social d’entre 6 i 17 anys hagin assistit a activitats d’estiu

publicat el 29/08/2018

Aquest estiu, a Amposta, i fruit del treball col·lectiu, més de 150 infants i joves en risc d’exclusió social han pogut assistit a diferents activitats d’estiu superant la impossibilitat de fer-ho a partir de la seva pròpia xarxa familiar. D’aquests, aproximadament uns 30 han tingut garantit el dinar cada dia, i la resta berenars i esmorzars saludables.

L’esforç col·lectiu d’entitats com Creu Roja i Seo Birdlife, d’empreses privades com Ideat, i de l’Ajuntament d’Amposta a través del seu programa d’Estades d’Estiu de la regidoria de Joventut i Participació Ciutadana i del Servei d’Intervenció Socioeducativa la Brúixola de la regidoria de Sanitat i Serveis Socials, ha possibilitat que tots aquests menors hagin tingut un estiu amb activitats amb les mateixes condicions que la resta. "El treball conjunt i la suma dels recursos de les entitats, l’empresa privada i l’administració ho ha fet possible", diu l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs. "Han estat professionals, monitors i monitores, voluntariat, material, instal·lacions,... recursos humans i materials aportats per cadascuna d’aquestes institucions i empreses des de la responsabilitat compartida i des de la voluntat de treballar per la justícia social el que ajuda a fer de la nostra ciutat un lloc on tota la ciutadania visqui millor", afegeix. "Treballar per la igualtat d’oportunitats és una inversió de futur, que no solament reverteix sobre aquelles persones que ho reben directament, sinó que millora tota la comunitat. Fer de la nostra ciutat un lloc on cada cop hi hagi més justícia social millora les relacions de qui hi vivim, ja que el benestar de cada persona que conforma una comunitat està lligat al benestar de tothom", diu Tomàs.

L’objectiu que persegueix aquesta acció i altres que s’aniran desenvolupant, amb aquestes institucions i empreses i d’altres que s’aniran sumant, construir plegats una ciutat més inclusiva, més justa i més habitable, per tenir cura del nostre valor més important i que són les persones que hi vivim.


Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament