• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2018 L’Ajuntament assumeix la gestió de la piscina municipal

L’Ajuntament assumeix la gestió de la piscina municipal

La trentena de treballadors d’aquest equipament municipal s’incorporaran com a treballadors de l’Ajuntament a l’espera que el consistori constitueixi una empresa pública de gestió

publicat el 27/06/2018

La trentena de treballadors que té actualment la piscina, que actualment formen part de l’empresa Clece, qui ha estat gestionant aquest equipament municipal els últims 4 anys, passaran a formar part de la plantilla de l’Ajuntament a partir de finals de juliol. I és que el consistori n’assumirà la gestió "per acabar amb la situació d’incertesa que han viscut aquests treballadors durant molts anys derivades d’una licitació que no va ser tot l’estricta que havia de ser", explica l’alcalde, Adam Tomàs, "De la mateixa manera que ja vam fer amb el transport adaptat o la cuina de la residència, i veient les característiques d’aquest servei, decidim internalitzar-lo i tot aquell personal que ara depèn de l’empresa Clece passarà a formar part de l’ajuntament", assenyala l’alcalde, tot puntualitzant que "això no serà per sempre: tenim la voluntat de crear una empresa pública de gestió i, un cop ho fem, incorporarem aquests treballadors a aquest empresa".

Així, dilluns 25 de juny, el ple de l’Ajuntament va aprovar una modificació de pressupost per traslladar 105.000 euros del capítol 2 al capítol 1 de personal per pagar el cost dels treballadors de la piscina. Aquesta modificació va ser aprovada amb el suport dels regidors de l’equip de govern d’Esquerra d’Amposta, el vot en contra de la regidora no adscrita, Rosita Pertegaz, i l’abstenció del regidor German Ciscar, el grup dels socialistes d’Amposta i el grup de Convergència i Unió. La majoria de grups a l’oposició van argumentar la seva intenció de vot tot assenyalant "la manca d’informació que se’ns ha traslladat", unes crítiques que l’alcalde va defensar tot destacant que "ja fa molt temps que se’ls va comunicar la voluntat d’internalitzar la piscina; és una decisió valenta i que respon a la voluntat de donar el millor servei a la ciutadania".


Propostes dels grups municipals

El ple ordinari de dilluns 25 de juny també va debatre fins a vuit propostes dels grups municipals, tres de les quals es van presentar de forma conjunta. Dos van ser presentades pels grups municipals a instàncies del Moviment veïnal de l’AP-7 gratuïta ja!: una per a la paralització del projecte de construcció de rotondes i de sensibilització a l’N-340 i per l’alliberament de l’AP-7 en el tram Hospitalet – Alacant, a la finalització de la concessió el 31-12-2019 i immediat, als trams que no disposen d’alternativa en vies ràpides gratuïtes. La tercera moció conjunta va ser de rebuig a la decisió judicial d’alliberar ‘La manada’ i per exigir que es continuï desenvolupant el pacte d’Estat contra la violència de gènere.

Pel que fa a la resta de mocions, van tirar endavant la del regidor German Ciscar per a la novació o subrogació dels préstecs de la residència i l’hospital per millorar el tipus d’interès (amb el suport de tots els grups i l’abstenció de Pertegaz); les del PSC per un pla de millora dels passos de vianants (per unanimitat) i per l’eficiència i qualitat del sistema sanitari (amb el suport de tots els grups i l’abstenció de Pertegaz) i les dos de CiU per millorar el servei de microbús per a les entitats ampostines (per unanimitat) i per a la instal·lació del 5G als polígons industrials (per unanimitat).

Finalment, la moció del regidor German Ciscar per gestionar la jardineria amb recursos propis de l’Ajuntament va ser rebutjada.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament