• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2019 La família Ruiz, Lluís Garcia, Clara Salvadó i Carlos Conde protagonitzen les "Biografies ampostines"

La família Ruiz, Lluís Garcia, Clara Salvadó i Carlos Conde protagonitzen les "Biografies ampostines"

Les biografies de 8a l’edició estan vinculades a la música, a la cultura i a la gastronomia del territori

publicat el 09/01/2019

Per vuitè any consecutiu, es presenta una nova edició del cicle de conferències "Biografies ampostines" al Museu de les Terres de l’Ebre. Unes jornades que tenen com a objectiu recuperar i divulgar la història de persones arrelades a la ciutat. El cicle "Biografies ampostines"està organitzat per l’Ajuntament d’Amposta, el Museu de les Terres de l’Ebre i el Campus Extens de la URV, amb col·laboració de la Diputació de Tarragona.

Com ja és tradició, el cicle presenta quatre personatges arrelats a la terra i influents en la història actual d’Amposta: la família Ruiz, per la seva tradició musical; Lluís Garcia, per la seva influència en la gastronomia del territori; Clara Salvadó, com a referent cultural de la ciutat; i Carlos Conde, un home apassionat de la música.

El cicle de conferències té com a objectiu recuperar i divulgar les vivències i treballs realitzats per personatges vinculats amb la ciutat d’Amposta. Presentades per investigadors locals, col·laboradors i familiars, els col·loquis descobriran històries personals i col·lectives d’uns personatges rellevants per a la ciutat, que alhora ens ajudaran a reconstruir la història contemporània de la ciutat. Totes les conferències tindran lloc del 24 de gener al 21 de febrer, a les 19.30 hores, a la Sala d’Actes del Museu de les Terres de l’Ebre.

PROGRAMA

Dijous 24 de gener. 19.30 h. "La família Ruiz, la música a la sang" a càrrec de Ferran Gómez i Caterina Zaragoza

Dijous 31 de gener. 19.30 h. "Lluís Garcia Muñoz, un home arrelat al Delta" a càrrec de Joan Ferré.

Dijous 14 de febrer. 19.30 h. "Clara Salvadó Caballé, llegir ajuda a viure" a càrrec d’Ernest Bertomeu.

Dijous 21 de febrer. 19.30 h. "Carlos Conde Calvet, un apassionat de la música i la vida" a càrrec de Núria Gómez, Carles Royo i Jordi Bertran.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament