• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2018 La cuina de la residència d’avis, llesta a l’estiu

La cuina de la residència d’avis, llesta a l’estiu

La nova cuina donarà servei als 210 usuaris de la residència d’avis i centre de dia i tindrà un cost total de 550.000 euros

publicat el 31/05/2018

La residència d’avis d’Amposta estrenarà cuina pròpia aquest estiu als baixos. Serà una cuina "moderna, amb màquines elèctriques multifunció, molt innovadores i eficients, que substituiran els fogons de gas". Tindrà un pressupost de 550.000 euros (200.000 euros d’obra i instal·lació i 350.000 euros d’equipaments) i un període d’execució de 42 dies i reformula la cuina dissenyada inicialment pensada per donar servei de càtering a tercers, tan públics com privats, i amb un cost de 900.000 euros.

Tal i com va explicar l’alcalde, Adam Tomàs, la cuina projectada com un equipament externalitzat per donar servei a privats "no està permès per normativa, així ho constaten diversos informes, i per això l’equip de govern actual ha optat per una cuina que cobreix les necessitats de la pròpia residència (210 usuaris entre residència i centre de dia)". Amb tot, tal i com avança Tomàs, la nova cuina té capacitat per a 350 persones i, per tant, "sí que podrem donar servei a altres equipaments públics com la residència d’esportistes, l’hospital o potser, fins i tot, crear un nou servei d’àpats en el marc del centre cívic de gent gran". "Estem satisfets per tancar aquesta etapa", afegeix l’alcalde, "després que la residència ja fa un any i mig que està en funcionament".

La nova cuina, tal i com va explicar l’enginyer responsable del projecte, Manel Conesa, substitueix els fogons de gas per màquines elèctriques, "d’última generació, eficients sosteniblement i que generen un estalvi energètic". "A més, estandaritzen la cocció dels aliments amb funcions ja programades i per això, tot el menjar serà del mateix gust i sabor siguin quines siguin les necessitats de l’usuari".

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament