• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2018 Un concurs de retalladors amb anelles, novetat del programació d’actes taurins

Un concurs de retalladors amb anelles, novetat del programació d’actes taurins

Coneix els recorreguts dels bous capllaçats

publicat el 07/08/2018

Els bous embolats i els capllaçats del primer cap de setmana al carrer, migdies amb encierro, tardes de bou a la plaça, un bou capllaçat nocturn, diversos bous embolats a la plaça, el concurs d’emboladors, que enguany arriba a la 15a edició, i el concurs de retalladors amb anelles. El programa d’actes taurins de les Festes d’Amposta d’aquest 2018 segueix enguany una estructura similar a la de l’any passat. Incorpora, però, dos novetats.

Per una banda, enlloc del concurs de retalladors, que s’havia celebrat aquests últims anys, hi haurà un concurs de retalladors amb anelles, impulsat per la Penya Taurina l’Afició, dins del seu 30è aniversari. Per l’altra, finalment, i per motius de seguretat, els bous embolats al carrer del primer cap de setmana es realitzaran pels carrers Barcelona, Alacant, Terol, Castelló, Josep Dámaso, Ulldecona, València, Sant Domènech. Els bous al carrer (encierro), per la seva banda, seran al carrer Barcelona.

Quant al recorregut dels bous capllaçats del primer dia seran els següents. El de les set del matí, sortirà de l’esplanada de la Plaça Castellania i anirà pel Sebastià J. Arbó, Av. de la Ràpita, Major, Victòria, Av. Alcalde Palau, Grau, Navarra, Innocenci Soriano-Montagut, Amèrica, Sebastià J. Arbó i Plaça Castellania. El de les onze, que també sortirà de l’esplanada de la Plaça de la Castellania, anirà per Av. Aragonesa, Castelar, Verge del Pilar, Santa Bàrbara, Mercat, Grau, Joan d’Àustria, Verge del Pilar, Soriano-Montagut, Santa Barbara i Plaça Castellania.

Quant al bou del dissabte 18 d’agost, la sortida de l’esplanada de la Plaça Castellania del Bou Capllaçat de la Ramaderia de Fernando Machancoses de Cheste i farà el recorregut avinguda Aragonesa; Av. Josep Tarradelles; Av. Catalunya; Sant Cristòfol; Barcelona; Mestre Suñer; Carles I; Corsini; Sant Josep; Santa Bàrbara; Amèrica; Sebastià J. Arbó i Plaça Castellania.

Finalment, el bou capllaçat nocturn (dijous 16 d’agost) sortirà de la plaça de bous i anirà per Antoni Gaudí, Sant Cristòfol, Avd. Catalunya, Josep Tarradelles, Amèrica, Antoni Gaudí i plaça de bous. 

ATENCIÓ! Cal evitar aparcar els cotxes en aquests carrers durant l’estona que durin els bous capllaçats.  Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament