• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2018 Els Catarres, Buhos, Pepet i Marieta i Mascarats, cartell de la primera edició de Lo Riu Sona Festival

Els Catarres, Buhos, Pepet i Marieta i Mascarats, cartell de la primera edició de Lo Riu Sona Festival

El Festival tindrà un component solidari i donarà 2.500 euros a la Lliga contra el Càncer

publicat el 26/04/2018

Els Catarres, Buhos, Pepet i Marieta i Mascarats actuaran el 2 de juny a Amposta. Serà dins de la primera edició de Lo Riu Sona Festival, una cita musical impulsada per la regidoria de Mitjans de Comunicació i Festes i dos de les principals promotores musicals del país, Produccions Submarines i Exits Produccions & Management, i que tindrà un component solidari. "Sempre que és possible impulsem accions solidàries, també en l’àrea de Festes, amb la voluntat que tot el que fem sigui responsable socialment", ha assenyalat l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, tot assenyalant que enguany s’aportaran 2.500 euros a la Lliga contra el Càncer d’Amposta. "Volem donar valor al Festival i implicar-nos també amb la societat", ha dit un dels promotors de Lo Riu Sona Festival, Víctor Bladé, de Produccions Submarines. La presidenta de la Lliga Contra el Càncer d’Amposta, Rosa Guillamón, va aprofitar per agrair aquesta donació, "molt important perquè a la vegada també implica al jovent en la nostra causa".

L’alcalde ha defensat que aquest nou festival musical, que arriba amb l’objectiu de quedar-se i convertir-se en una cita estable dins el calendari cultural d’Amposta, també s’emmarca "en la voluntat de generar capacitat econòmica, atraient gent de fora de la ciutat, atreta per l’oferta cultural que generem a la ciutat".

Presentació del disc dels Catarres a Tarragona

El Lo Riu Sona Festiva serà el 2 de juny a l’exterior del pavelló firal 1 d’octubre i començarà a les 22:00 h. Els primers en actuar seran els seniencs Mascarats, que presentaran el seu nou disc ‘Trencarem l’imaginari’. Tot seguit actuaran Els Catarres (a partir de els 23:20 h.) presentant el seu nou treball ‘Tots els meus principis’ a la demarcació de Tarragona. En acabar l’actuació dels Catarres, serà el torn de Buhos (a partir de les 01.20). Lo Riu Sona Festival acabarà amb l’actuació dels falduts Pepet i Marieta.

Les entrades, que ja es poden comprar a través d’Entradium i també a l’Oficina de Cultura i Festes i a Cafeteria la Trato, tenen un preu de 12 euros anticipades. A taquilla tindran un cost de 15 euros.

La pàgina web del festival és https://loriusonafestival.cat/

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament