• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2018 Amposta s’adhereix a la Setmana de la Natura 2018

Amposta s’adhereix a la Setmana de la Natura 2018

S’han programat activitats com la neteja del Montsianell, una ruta en bicicleta per les llacunes de la Tancada i l’Encanyissada o les activitats al voltant de la plantada

publicat el 24/05/2018

L’Ajuntament d’Amposta, a través de la regidoria de Turisme, Fires i Promoció Exterior, s’adhereix enguany a la Setmana de la Natura 2018, que tindrà lloc entre el 26 de maig i el 5 de juny i que promou l’organització d’activitats arreu de Catalunya per viure la Terra i consciencia la societat de la necessitat de conservar la natura i el territori.

En el marc d’aquesta setmana s’han programat diverses activitats. Així, dissabte 26 de maig, juntament amb el Parc Natural del Delta de l’Ebre, es realitzarà una ruta ciclista per les dues llacunes de la Tancada i l’Encanyissada. I diumenge 27, juntament amb la regidoria de Joventut i Participació Ciutadana, l’Associació Excursionista d’Amposta i Montbike, s’ha programat una jornada de neteja al Montsianell.

El cap de setmana del 2 i 3 de juny, tindran lloc les Festes tradicionals de l’Arròs amb la preparació del planter i la Festa de la Plantada a la Casa de Fusta.

Altres activitats dins el municipi i en el marc de la Setmana de la Natura 2018 són els tallers organitzats a Món Natura Delta el 26 de maig i el 2 de juny, i una passejada botànica pel barranc de l’Espluga organitzat per l’Escola Agrària d’Amposta el dia 5 de juny.

Tots els horaris i detalls de les activitats es poden trobar a la web de la Setmana de la Natura o de l’Oficina de Turisme d’Amposta.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament