• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2018 L’Ajuntament exerceix, per primer cop, el dret de tanteig d’actius bancaris i evita el desnonament d’una família de 8 membres

L’Ajuntament exerceix, per primer cop, el dret de tanteig d’actius bancaris i evita el desnonament d’una família de 8 membres

També té voluntat d’adquirir un bloc de 14 habitatges amb aquest sistema

publicat el 03/08/2018

L’Ajuntament d’Amposta ha exercit aquesta setmana per primer cop el dret de tanteig i retracte en les operacions de venda de pisos provinents d’execucions hipotecàries fins a 2021 i ha evitat el desnonament d’una família de vuit persones. Així, l’Ajuntament ha comprat per 15.000 euros aquest immoble que Bankia anava a desnonar i el cedirà amb un lloguer social a la família que ja l’ocupava.

L’Ajuntament està ara també exercint el dret de tanteig i retracte en un altre immoble, en concret, en un bloc de 14 pisos que preveu adquirir per 25.000 euros cada pis, amb l’objectiu de convertir-lo també en habitatge de lloguer social.

"L’any passat, el govern de la Generalitat va establir el dret de tanteig i retracte per a Amposta i això és va alinear amb la voluntat del programa de govern de crear un parc d’habitatge públic", assenyala l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs. "Aquesta plataforma, que l’aprofitarem sempre, es millora amb la creació d’una línia de crèdits tous de l’Institut Català de Finances per facilitar als ajuntaments la compra d’habitatges procedents d’actius bancaris", clou Tomàs.


Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament