• Webs Municipals  

Inici L’Ajuntament Empleats públics Ofertes públiques de treball Admesos i exclosos a l’oferta de Monitor/a de Plàstica

Oferta de treball: Admesos i exclosos a l’oferta de Monitor/a de Plàstica

publicat el 28/12/2016


Aquest procés de selecció ja està tancat

Després que la data màxima per lliurar la documentació acreditativa de la formació i experiència laboral era el dia 27 de desembre, els candidats admesos que consten a la llista següent, hauran de presentar-se el dilluns dia 2 de gener del 2017, a les 9.00 hores, a l’Escola d’Art ( c/ carrer castell ) .Hauran d’aportar el DNI original.

La selecció consistirà en:

1) Realització d’un test psicotècnic, el qual té caràcter eliminatori i, caldrà que pel candidat/a sigui superat amb la qualificació d’APTE per poder continuar en la següent fase del procediment de selecció. Cal dir que un cop finalitzat el test psicotècnic, a criteri del tribunal de selecció i sempre així ho consideri convenient el tècnic, es podrà complementar amb una entrevista.

2) Realització d’un tipus test de caràcter específic d’un màxim de 20 preguntes, el qual també tindrà caràcter eliminatori. Els temes a estudiar d’aquest tipus test són:

a) La llum i el color; elements del llenguatge visual; la forma i la configuració; la proporció, l’espai i la composició; el ritme i l’estructura; el volum; l’expressió; els temes i textures; la representació; els materials i tècniques.

b) Realització d’un supòsit pràctic relacionat amb la feina a desenvolupar.

En cas d’empat de les puntuacions totals entre dos o més candidats, el tribunal plantejarà realització de les proves que consideri oportunes entre els candidats en cas que es doni l’empat, inclús podent-se realitzar una entrevista , entre aquests.

ADMESOS

NO ADMESOS

00957W

54957M

29677G

AFT

55233F

58194R

23600E

20247N

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament