«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


3

DES

2020

PROGRAMA #FAME20 INNOVACIÓ

Del 15 al 18 de novembre ha tingut lloc el Fòrum Amposta Empresa, conegut ja per FAME, que donada la situació de la COVID-19, s’ha reinventat i adaptat amb un format totalment digital, a diferència dels anys anteriors que tenia lloc a l’auditori municipal de forma presencial i amb una assistència de

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > PROGRAMA #FAME20 INNOVACIÓ


Del 15 al 18 de novembre ha tingut lloc el Fòrum Amposta Empresa, conegut ja per FAME, que donada la situació de la COVID-19, s’ha reinventat i adaptat amb un format totalment digital, a diferència dels anys anteriors que tenia lloc a l’auditori municipal de forma presencial i amb una assistència de 300 persones.

Com no podia ser d’un altra manera, la INNOVACIÓ ha estat la protagonista. Hem tractat temes de tot el que envolta la indústria 4.0, el món maker, la indústria i la cultura de l’oci digital i els laboratoris de fabricació digital anomenats Fab Labs.


El #FAME20 ha constat de 4 càpsules d’una durada de 10 minuts:

Càpsula I. VAG, vam parlar del projecte Vídeo art Game amb Valentí García un dels 3 promotors.

Càpsula II. cru3d - Maker on es va tractar el món maker amb Jordi Giner al capdavant de l’empresa CRU3D.

Càpsula III. Pentamatik - Indústria 4.0 amb l’experiència dels 5 socis (Esteve, Conrad, Ferreol, Ricardo i Romàn) de Pentamatik, empresa ubicada al Polígon les Tosses.

Càpsula IV. FabLab TE - es va explicar què son els laboratoris de fabricació digital, anomenats Fab Labs, què s’hi pot fer i qui pot anar, tenint en compte que al 2021 obrirà les portes a Amposta.


I hem tancat amb un Debat a 4 amb tots els participants de les càpsules d’Innovació #FAME20, parlant d’Indústria 4.0, de les connexions entre tots ells, com es podien establir sinergies, impulsar nous models de negoci a partir d’aquesta interacció i de les necessitats de la societat actual.

En aquest debat vam comptar amb la col·laboració de 3 dones expertes en temes d’INNOVACIÓ i que van estar presents de forma digital:

Mariola Dinarès. Periodista, emprenedora i SMM, Directora-Presentadora del programa Popap de Catalunya Ràdio. Una apassionada del món digital.

Cecília Tham. Fundadora de Makers of Barcelona (MOB), Fab Lab Cafè, MEAT Creative, Assemble.rs, iniciatives que promouen la innovació col·laborativa entre empreses i individus.

Xantal Llavina. Periodista, emprenedora, Directora-Presentadora de «Revolució 4.0» a TV3 i Catalunya Ràdio. Divulgadora de les Noves Tecnologies.


  Ha estat tot un repte per Ampost@EMPRESA, que aquest novembre ha tancat amb 2.038 visualitzacions. Per als qui no ho heu vist encara, podeu entrar al youtube Amposta Empresa o al web www.forumempresa.amposta.cat on està penjat aquest i els anteriors FAME presencials amb totes les experiències emprenedors i les ponències d’speakers com Bibianna Ballbè, Antoni Bassas, Mònica Mendoza i Paula Fernandez Ochoa.


VOLEM CREAR COMUNITAT

Aquest any volem crear comunitat al voltant de la innovació i us emplacem a connectar, a fer els vostres comentaris ja sigui pel xat del canal de youtube o pel mail empresa@amposta.cat. Ens posarem en contacte amb vatros i això no s’acabarà aquí.

 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies