«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


Programa Forma i Insereix

El Programa Forma i Insereix, mitjançant la realització d´accions formatives destinades preferentment a persones en situació d´atur, té l´objectiu de formar-les per cobrir les necessitats de contractació de les empreses.

Des de l´Àrea de Serveis a l´Empresa del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), us informem de la convocatòria anticipada per l’any 2020, aprovada per Resolució TSF/3568/2019, de 17 de desembre, de les subvencions destinades al Programa  Forma i Insereix (F&I), les bases del qual es regulen a l’Ordre TSF/170/2018, de 8 d’octubre.

El Programa Forma i Insereix, mitjançant la realització d´accions formatives destinades preferentment a persones en situació d´atur, té l´objectiu de formar-les per cobrir les necessitats de contractació de les empreses.

La subvenció ha d’estar vinculada a la formació professional ocupacional -accions formatives integrants del Catàleg d’especialitats formatives- ,  i les empreses s’han de comprometre  a la contractació d´almenys el 40% de l´alumnat format.
La formació subvencionable és:
  • Formació del Catàleg d´especialitats formatives, destinades o no a l´obtenció de certificats de professionalitat.
  • Formació a mida de l´empresa sol·licitant.
  • Itineraris mixtos de diferents especialitats formatives.
 
Mitjançant aquesta convocatòria, s´obre el període de sol·licitud de subvencions destinades a empreses, associacions o agrupacions empresarials, gremis o altres entitats amb personalitat jurídica pròpia que tinguin un vincle demostrable jurídicament amb l’empresa que haurà de contractar, que s’inicia el dia 15 de gener de 2020 i finalitza el 15 d’octubre de 2020.  
 
Quan a la quantia de la subvenció, es defineix un únic mòdul de resultat a aplicar en funció del grau d’assoliment del compromís de contractació declarat per l’entitat.  Els mòduls/hora s’establiran mitjançant la publicació d’una Resolució de la direcció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, aplicables a partir de l’1 de gener de 2020.
 
 
Per a més informació, podeu consultar la web del SOC

Amposta Empresa >  > Programa Forma i Insereix

 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies