«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


Nota de premsa: Laboratoris d´innovació, un nou espai ciutadà

Aquest dijous 19 de setembre al Museu de les Terres de l’Ebre va tenir lloc la jornada Laboratoris d’innovació, un nou espai ciutadà.

Aquest dijous 19 de setembre al Museu de les Terres de l’Ebre va tenir lloc la jornada Laboratoris d’innovació, un nou espai ciutadà.


La jornada va comptar amb dos experts de l’àmbit de la innovació i la tecnologia. El primer ponent va ser el Pere Condom Vilà,  va explicar l’impacte de la tecnologia i la innovació a nivell global i com els territoris poden sumar-se a les «corbes d’innovació». Va posar de relleu la importància de potenciar la economia del talent i dels reptes i com l’emprenedoria pot ser una eina per solucionar els reptes territorials.


La segona ponència va anar a càrrec d’Artur Serra, director adjunt de la Fundació I2CAT i un dels promotors del Citilab de Cornellà, el primer laboratori ciutadà de l’estat. Artur, va posar de manifest la necessitat europea de liderar la implementació de sistemes d’innovació basats en el ciutadà i per això la importància que totes les ciutats comptin amb laboratoris o labs d’innovació. Unes infraestructures ciutadanes com han estat l´església, les biblioteques o les escoles que ajudin a universalitzar la innovació, a posar-la a l’abast de tothom.


A l’acte van participar ciutadans, instituts, persones del món de l’empresa, tècnics de l’administració i representants institucionals com Adam Tomàs, Alcalde d’Amposta i Pep Simó regidor d’Economia Social i Innovació.


Aquesta jornada s’emmarca en els treballs del projecte singulars que es realitza a través d’Amposta Empresa.


Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > Nota de premsa: Laboratoris d´innovació, un nou espai ciutadà


 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies