«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


Participació al Boston Innovation Ecosystem Seminar

40 persones col·laboradores dels programes #CatalunyaEmpren visitaran la ciutat de Boston amb una agenda plena de visites a organitzacions innovadores i de trobades amb agents clau del seu ecosistema d´startups.

La Xarxa Emprèn organitza de l’1 al 4 d’octubre el Boston Innovation Ecosystem Seminar. Tenim la sort de comptar entre els participants amb Lala Escrivà com a tècnica d’Amposta Empresa.


Boston rep moltes lloances per la importància de la connexió del seu ecosistema d´startups i el govern, que ha jugat un paper important en el procés d´acostar les parts adequades a les taules adequades.


El Boston Innovation Ecosystem Seminar inclou una intensa agenda de 4 dies amb ponències, taules rodones i visites a espais emblemàtics de l´escena d´startups de la ciutat. També inclourà l´assistència a un dels principals esdeveniment de la comunitat d´innovació de la ciutat: el Hubweek.


Els 40 participants són 40 responsables de programes d´emprenedoria (d´entitats de la Xarxa Emprèn i de la xarxa de preaccelaradores PRIMER), professorat d´FP membres de la Xarxa FP Innova i d´Emprenedoria, professorat universitari i personal de la Generalitat de Catalunya vinculat a programes d´innovació.


L´objectiu que persegueix Catalunya Emprèn amb aquesta iniciativa és facilitar formació i inspiració als programes d´emprenedoria tecnològica a Catalunya i promoure una xarxa de relacions entre actors dels ecosistemes del món i català.


Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > Participació al Boston Innovation Ecosystem Seminar

 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies