«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


Laboratoris d´innovació, un nou espai ciutadà

Els laboratoris d’innovació o Living Labs, es defineixen com ecosistemes d’innovació oberta centrats en l’usuari que actuen com a intermediaris d’empreses, centres de coneixement, administracions i ciutadans els quals a través de metodologies d’innovació faciliten respostes a nous reptes.

Els laboratoris d’innovació  o Living Labs, es defineixen com ecosistemes d’innovació oberta centrats en l’usuari que actuen com a intermediaris d’empreses, centres de coneixement, administracions i ciutadans els quals a través de metodologies d’innovació faciliten respostes a nous reptes socials i econòmics del territori.


Aquestes infraestructures d’innovació, estan establertes en grans ciutats i empreses, les quals s’han adonat de la importància d’invertir en innovació, com a element clau de la facturació del futur en empreses i de la  qualitat de vida dels ciutadans. Aquests espais permeten co-dissenyar, co-crear, prototipar i validar àgilment  respostes a futurs reptes socials i econòmics.


En aquesta jornada, volem posar l’accent en la importància d’aquests nous espais ciutadans per impulsar la tecnologia i el talent com a element clau de la competitivitat dels territoris, també del rurals. 


Per això comptarem amb dos experts: 


Pere Condom, durant els últims 20 anys ha estat treballant en transferència tecnològica, emprenedoria i gestió d’infraestructures públiques de recerca. Actualment és el Director del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya. 


Artur Serra, adjunt a direcció i2CAT i promotor del laboratori ciutadà Citilab de Cornellà.


Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > Laboratoris d´innovació, un nou espai ciutadà


🗓 19 de setembre, de 11.00 h a 13.00h

📍Museu de les Terres de l’Ebre

✍🏻 Incripció gratuïta: http://bit.ly/2lv3SO7


 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies