«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


Maker Faire BCN 2019

Vine i explica el teu projecte, taller o iniciativa creativa emmarcada dins de les àrees d´economia circular i innovació social, els eixos principals d´aquesta sisena edició.

S´ha ampliat la convocatòria! Encara ets a temps per presentar el teu projecte a la Maker Faire BCN 2019!

RECICLA, REPARA, REUTILITZA, REINVENTA I REDISSENYA

 

Maker Faire Barcelona 2019 reuneix la Comunitat Maker local i internacional, entenent aquesta comunitat com un univers ampli que uneix investigadors i pràctics del moviment Maker, Universitats i Centres de Recerca i Empreses Socialment Innovadores.

 

La trobada entre makers, tecnòlegs, científics i empreses vol promoure la interacció entre les diferents iniciatives i la gran diversitat de propostes. Com a objectiu fonamental, es vol propiciar la possible retroalimentació entre els projectes i els diferents participants.

 

Es pretén, d’una banda, promoure la integració de la Ciència i de la Tecnologia acadèmica i empresarial amb un ecosistema d’innovació de ràpid creixement com el Moviment Maker. Per l’altra, incitar la trobada entre els millors investigadors i creadors de tots tres sistemes afavorint, alhora, la transmissió de coneixement i pràctica entre el gran públic.

 

En aquest marc, es presentarà una selecció significativa de projectes dintre de les àrees d’Economia Circular, Resiliencia i Creativitat.


Vine i explica el teu projecte, taller o iniciativa creativa emmarcada dins de les àrees d´economia circular i innovació social, els eixos principals d´aquesta sisena edició.


🗓 5 i 6 d´Octubre

📍Nau Bostik (La Sagrera)

✍🏻 Registra’t aquí: http://bit.ly/2J5uGOd


Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > Maker Faire BCN 2019

 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies