«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


MEETUP: Crea la teva pròpia marca

Els meetups tenen la finalitat de connectar persones que tenen un interès comú i crear comunitat. Amposta Empresa vol connectar persones que són emprenedores, tenen empreses, negocis i que poden aportar molt valor entre elles.

Els meetups tenen la finalitat de connectar persones que tenen un interès comú i crear comunitat.  Amposta Empresa vol connectar persones que són emprenedores, tenen empreses, negocis i que poden aportar molt valor entre elles. A aquestes persones els apropa la inquietud constant d’aprendre, d’aportar, de compartir i de relacionar-se.

Per això Amposta Empresa crea el primer meetup amb un tema que ha d’estar present en tots els models de negoci, el «Branding». 


Segons Andy Stalman, expert en branding, «una marca és el que ets a partir d’allò que crees, de com ho vius i com ho comuniques.»

En aquesta primera edició us presentem a Pinapli, un instagramer reconegut entre empreses del sector turístic i altres més diverses, que ha creat la seva pròpia marca a partir de la seva passió, la fotografia i de comunicar-ho a través de les xarxes socials.


Amb més de 100 mil seguidors a Instagram, Jonatan Rius Torné (Pinapli a les xarxes socials) s’ha deixat moltes hores invertint en la seva pròpia marca. Aquesta és la clau, segons ell, per arribar on ha arribat.

Guanyador el 25 de gener a Madrid dels premis IATA seguros 2019 on es reconeixen l´excel·lència en la comunicació digital dels influencers del sector viatges a nivell espanyol.

Jonatan, usuari suggerit i verificat per TripAdvisor, la web més gran a nivell mundial del sector viatges, va nèixer a Deltebre, és fotògraf freelance especialitzat en naturalesa encara que realitza cada vegada més incursions en el món del vídeo i de la gravació amb dron.


Enamorat de la seva terra natal, el Delta de l’Ebre, intenta humanitzar la seva fotografia per poder transmetre tota l’emoció que sent en contemplar les albes i capvespres amb aquesta llum que  ofereix aquesta terra.

Ha treballat per a la promoció del turisme de diverses destinacions: Visit Norway, PromPerú, MySwitzerland, Visit Italy, etc.. així com per diverses marques com Alfa Romeo, Huawei Mobile, Bodegas Torres, Bombai Sapphire, Martini, Sony Mobile, VW, etc.


Volem compartir com ha aconseguit arribar on és, com ha treballat la seva pròpia marca personal a les xarxes Socials, les oportunitats, els errors i en quin punt professional es troba ara mateix.

Al final de l’explicació de la seva experiència podreu preguntar, compartir vivències i fins i tot explicar com heu treballat el branding des d’altres sectors empresarials.


A QUI VA DIRIGIT?

A totes aquelles persones que es troben immerses dins del món de l’emprenedoria i l’empresa i tenen inquietuds per aprendre, per connectar amb altra gent i empreses, per intercanviar experiències, aportar coneixement i en definitiva aprendre amb el valor afegit que això suposa per a la pròpia persona i empresa.


🗓 Dc 19 juny a les 19h

📍Agrapats, productes de qualitat

✍🏻 Inscripció: http://bit.ly/2Z7UKxb


Inscripció gratuïta i places limitades a 20 assistents


Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > MEETUP: Crea la teva pròpia marca

 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies