• Webs Municipals  

Inici La Ciutat Comerç i Empresa A la Vora torna a porta la Cortina de Sant Llúcia per aquest nadals 2018

A la Vora torna a porta la Cortina de Sant Llúcia per aquest nadals 2018

"La clau del Nadal ets tu" Aquest és el tema de la Cortina de Santa Llúcia i de Nadal, ja que lluirà fins a l’últim dia de festes nadalenques. Comerç, Ajuntament i col·laboradors d’excepció participen en aquesta acció, que al final el missatge és que depèn de la gent de la ciutat que el comerç de proximitat funcioni.

publicat el 01/12/2018

ACCIÓ COMERCIAL: LA CORTINA DE SANTA LLÚCIA.

Pròximament podreu veure les cortines de Santa Llúcia als llocs habituals, Carrer Major, Sant Josep i Corsini.

Aquest any tornem, involucra als comerços que així ho han decidit, incorporant l’element gràfic a les seves botigues, per tal de fer Ciutat.

Aquesta acció que hem engegat amb una càpsula d’aparadorisme per Nadal, es va fer l’última classe pràctica, explicant com incorporant l’element principal en el vostre comerç.

La cortina portarà un missatge emocional:

"La clau del Nadal ets tu"

La cortina està feta de panys amb negatiu amb un material semblant a la goma Eva. Fons negre amb els panys foradats i el voltant pintat amb esmalt daurat.

A cada lateral de la cortina hi haurà uns panys de mida més gran amb paper/mirall a l’interior.

La clau són les persones que obren el pany.

L’element dels comerços seria que cada comerç decorés un mirall amb la forma del pany, idèntica per tots, però el marc fet amb diferents tècniques, retoladors per miralls o vidres, pintures, vinils, cartolines, etc.

La Cortina ha estat elaborada per una empresa especialitzada, amb la col·laboració de diferents entitats socials de la Ciutat, Col·legia de l’Àngel (http://apasa.org/centre-deducacio-especial-langel/) i Club Social Pere Mata d’Amposta (http://www.grupperemata.cat/cat/tree/fundacio_terres_ebre.html)

Aquí veure unes fotos de la realització d’aquesta tasca que estan fent els diferents col·laboradors.

Si algun comerç està interessat a incorporar aquest element, des de l’àrea de comerç li podem facilitar la plantilla i explicar-li com pot utilitzar-la.ilitzar-la.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament