• Webs Municipals  

Visita d’Artur Mas

Article del mes de desembre de 2018

publicat el 20/12/2018

Dissabte 24 de novembre ens va visitar el MH President Artur Mas per fer un dinar amb tota la comarca del Montsià. Com a partit va ser un dia molt especial perquè sabem què el President Mas és molt estimat dins i fora de l’estructura del Partit.

El President va destacar que Amposta, des de fora sembla aturada, ha perdut pistonada, i ha canviat cap a un model que no genera riquesa. "En concret a Amposta hi ha en joc que les coses se vagin endarrerint, o que Amposta torni a agafar una mica el ritme que havia tingut en alguns moments i sobretot que tiri endavant projectes de tota mena. Dóna la sensació des de fora, almenys, que tot això està una mica paralitzat en aquests moments", va comentar.

També va dir que les Municipals de Maig de 2019 són molt importants per al país, ja que hi ha en joc moltes administracions com ajuntaments, consells comarcals i diputacions, i totes estes administracions han de remar en la causa de país. "Lluitar per la democràcia, les llibertats fonamentals i els drets més bàsics. No és admissible la reacció de l’Estat Espanyol actual, que hi hagi gent a la presó per no haver comés cap delicte i que uns altres estiguem perseguits econòmicament per no haver comés cap delicte", afegeix, l’expresident de la Generalitat.

Mas ha assegurat que és important que la gent confií amb la marca Junts per Catalunya per tal que el país reaccioni i se torni a il·lusionar en el seu propi projecte. "En el moment que es troba el país no és el mateix que la majoria dels municipis estiguin en una determinada línea de projecte que en una altra", ha apuntat. També va assegurar que CDC ja ha estat en situacions més difícils, amb el tripartit, i tot i això vàren guanyar les eleccions municipals a nivell català.

Amposta magnètica

La marca electoral per a les pròximes eleccions del Partit Demòcrata d’Amposta serà JuntsPerAmposta, que vol significar que estem fent les coses de manera diferent, ampliant els límits del partit, obrint-nos a noves idees, i fent un equip transversal que pugui arribar a tota la societat d’Amposta, a tots els sectors. Ens presentarem com a alternativa de govern per presentar un projecte ambiciós, adaptat a les necessitats de les entitats i les persones d’Amposta. El projecte l’hem anomenat l’Amposta Magnètica. I que vol dir fer Amposta Magnètica? Doncs el primer verb que en ve al cap quan expliquem el projecte és ATRAURE, atraure empreses. Atraure inversions. Generar feina. Per viure bé. Per tenir un bons serveis. Regenerar el comerç. Invertir tecnologia. Atraure formació. Retenir talent. Importar talent.

Un exemple clar és la bona notícia que ens va arribar fa dues setmanes. El nostre diputat al Congrès ha fet una Proposició No de Llei per demanar una sortida de l’AP7 al Montsià. Això afavoria els nostres polígons, les nostres empreses i n’atrauria de noves. Millorar la mobilitat és magnètic. Atraure empreses es magnètic.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament