• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2019 Vint-i-cinc empreses oferiran 100 llocs de treball a la Fira d’Ocupació de la Cambra de Comerç

Vint-i-cinc empreses oferiran 100 llocs de treball a la Fira d’Ocupació de la Cambra de Comerç

Dirigida a joves d’entre 16 i 29 anys, tindrà lloc a l’auditori municipal d’Amposta el proper dijous 21 de novembre

publicat el 18/11/2019

Vint-i-cinc empreses oferiran 100 llocs de treball a la Fira d’Ocupació de la Cambra de Comerç

Per segon any consecutiu, l’Auditori Municipal d’Amposta es convertirà en escenari de la Fira d’Ocupació, organitzada per l’Ajuntament d’Amposta, la Cambra de Comerç de Tortosa i la Universitat Rovira i Virgili (URV), dirigida a joves d’entre 16 i 29 anys amb l’objectiu "que els i les joves tinguin sortides professionals qualificades i puguem, així, retenir el talent", en paraules de l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs. Tomàs, acompanyat pel president de la Cambra de Comerç, Francesc Faiges, i el sotsdirector del Campus Terres de l’Ebre, Xavier Farré, han presentat els detalls de la Fira, que serà el proper 21 de novembre de 10h a 14h a l’auditori municipal.

La Fira d’Ocupació, tal i com a explicat el president de la Cambra, vol ser un punt d’unió entre les empreses que volen contractar joves qualificats i els joves d’entre 16 i 29 anys que actualment ni tenen feina ni estudien, tot i que el propi Faiges ha reconegut que també és interessant per totes aquelles persones que vulguin promocionar professionalment.

100 ofertes laborals

Segons ha avançat el president de la Cambra, dijous a Amposta hi haurà representació de 25 empreses del territori –majoritàriament de l’agroindústria i del sector industrial- que oferiran cent llocs de treball. Els joves podran entregar el seu currículum a les ofertes que els interessin i s’adiguin al seu perfil professional i podran tenir una primera entrevista amb els responsables de Recursos Humans de les empreses que hi participen.

Per la seva banda, Farré ha assenyalat que "posar en contacte empreses que busquen uns perfils amb persones que busquen feina en un mateix moment i espai és d’una gran eficiència".

Els joves que vulguin participar s’han d’inscriure aquí.

Més informació, aquí.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament