• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2020 Un vespre literari per a celebrar el Dia del Llibre i la Rosa

Un vespre literari per a celebrar el Dia del Llibre i la Rosa

El 23 de juliol, al carrer Major i Plaça de l’Ajuntament s’instal·laran 6 parades amb llibres i quatre parades amb els autors i autores locals perquè signin els seus llibres

publicat el 20/07/2020

Un vespre literari per a celebrar el Dia del Llibre i la Rosa

La tarda-nit del 23 de juliol, el carrer Major i la plaça de l’Ajuntament s’ompliran de llibres. I és que, les llibreries de la ciutat, sumant-se a la proposta del Gremi de Llibreters, celebraran el Dia del Llibre i la Rosa. A partir de les 18:00h i fins les 22:00, s’instal·laran sis parades de llibreries i editorials al carrer Major, a un dels cantons i garantint la distància de seguretat entre les parades. I a la plaça de l’Ajuntament s’instal·laran les taules amb els autors de la ciutat que presentaran el seu llibre, per poder signar-los. Seran Maria Climent, amb el seu llibre ‘Gina’, Jesús Serrano, amb Perdedors, Susanna Lizarraga, amb ‘La carta oculta’, i Xavi Forcadell, amb el seu conte ‘El cranc juganer’. Els quatre autors i autores també tindran un petit acte de presentació del seu llibre.

L’accés a la plaça de l’Ajuntament s’haurà de fer pel carrer Major i les sortides seran pel carrer Nou, el carrer Estudis, el carrer Àfrica i el carrer Sant Joan, per tal de fer un circuit que garanteixi la seguretat de tots els assistents. També es farà control de l’aforament.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament