• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2015 Un bus gratuït per anar a la presentació de les pubilles

Un bus gratuït per anar a la presentació de les pubilles

L’Ajuntament d’Amposta habilita aquest bus que sortirà de la parada de la zona de la Lira i passarà per tots els barris del municipi fins al pavelló firal. Serà aquest dissabte 25 de juliol.

publicat el 21/07/2015

Les 72 pubilles i pubilletes de les Festes Majors d’Amposta 2015 (45 de grans i 27 de petites) viuran aquest dissabte 25 de juliol un dels seus dies. A les 23.00 hores, al recinte del pavelló firal, tindrà lloc la presentació de totes les pubilles i pubilletes i l’elecció de la pubilla i la pubilleta majors. Abans, tota la comitiva es reuniran a l’Ajuntament i anirà fins al pavelló firal, acompanyada per la Lira Ampostina.

Per facilitar l’arribada de tothom fins al recinte del pavelló firal, on tindrà lloc la presentació i posterior nit de ball, l’àrea de Festes de l’Ajuntament d’Amposta posa a disposició de tots aquells que ho vulguin un bus gratuït. A partir de les 21.30 i fins la finalització de l’acte, aquest bus sortirà de la parada ubicada davant de la Lira i passarà pel Grau, l’Acollidora fins arribar al recinte firal.


Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Un bus gratuït per anar a la presentació de les pubilles

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament