• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2019 Una trentena de comerços s’apunten al Black Friday

Una trentena de comerços s’apunten al Black Friday

Els establiments oferiran varietat de descomptes aquest divendres 29 de novembre

publicat el 26/11/2019

Una  trentena de comerços s’apunten al Black Friday

Les botigues d’Amposta s’hi sumen al Black Friday, també conegut com a divendres negre, el proper divendres 29 de novembre. Els establiments oferiran descomptes de fins al 50% en productes seleccionats.

Un total de 31 comerços obriran les seves portes fins les onze de la nit. Alguns d’ells comptaran amb esdeveniments especials per a l’ocasió, com una degustació de sushi o la presència de DJ’s.

Amb la finalitat de dinamitzar al comerç d’Amposta però també d’ajudar a les botigues de la localitat, des de l’àrea de Comerç de l’Ajuntament s’ha engegat una campanya de publicitat en línia i també físicament. ‘’És una campanya que també es fa des del Market Place d’Amposta, amb regals i publicitat i els comerços, a més, ho lliguen en un curs de Marketing digital al que participen 25 establiments. Són més de 40 hores que l’Ajuntament i Pymeralia posen a disposició dels comerciants’’, afirma la regidora de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho. ‘’Es combina amb sessions 1x1 consistents en assessorament personal per a aquells comerciants que necessiten més suport per tal d’afrontar el repte de la irrupció de les noves tecnologies en el món del comerç amb l’aparició de nous canals de venda com és internet ’’. ‘’Juntament amb el Pla dinamitzador ‘A la Vora’, des de l’Ajuntament treballem per posar a l’abast del petit comerç eines tecnològiques en un context de comerç globalitzat’’, afegeix.

El Black Friday està organitzat conjuntament per la regidoria de Comerç i Mercat Municipal de l’Ajuntament d’Amposta i la Federació de Comerç d’Amposta.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament