• Webs Municipals  

Som Amposta, ara més que mai

publicat el 28/04/2020

1. Des de Som Amposta volem recordar, tal com vam dir a un comunicat, que durant el temps que duri la pandèmia del COVID-19 no farem política utilitzant aquesta situació. No farem critiques, només farem propostes o suggeriments que puguin ser beneficioses per la nostra ciutat i ciutadans.
Volem felicitar i donar les gràcies a tots els professionals que estan al peu del canó fent uns serveis que sense ells tot això no seria possible. També volem donar molt ànims a tota la ciutadania, ja que està fent tot el possible perquè tot això pugui acabar el més prompte aviat.
Des de Som Amposta també creiem que és hora d’estar tothom units deixant de costat ideologies i postures partidistes. Per això Som Amposta des del primer moment ens vam posar al costat de l’equip de Govern i continuarem estan fins que tot això acabi.

MIL GRÀCIES PER SER AQUÍ!!!

2. Des de Som Amposta i en concret des del nostre departament de Comerç volem presentar el següent projecte. Volem incentivar i promoure un acord amb totes les grans superfícies i supermercats d’Amposta perquè
totes puguin vendre productes locals i de proximitat. Un acord amb un conveni perquè s’implanti un percentatge de productes locals o de proximitat depenent superfície de venda. Volem incentivar o promoure la venda d’aquests productes, ja que com més llocs estiguin implantats millor i més possibilitats hi haurà de venda.
Volem incentivar o promoure la venda d’aquests productes, ja que seria un benefici molt gran per als productors. Tenim molts productes frescos, per exemple, que es queden als arbres i als camps. Li donem sortida a tots aquests productes que per diferents problemes no tenen sortida.
Tenim una terra molt rica en productes fets a les nostres terres i que molta gent de les nostres terres, inclòs sent d’aquí, no coneixen. Hem de donar a conèixer tota la nostra riquesa i compartir-la. Aquí guanyem tots!!! Hem de treure del cap aquesta idea que els grans seu menjen tot… els grans han d’ajudar als petits.

3. Des de Som Amposta volem demanar l’equip de Govern una comissió permanent amb tots els portaveus i totes les portaveus de les diferents forces polítiques per fer el seguiment d’aqueta crisi i posar en pràctica entre tots els esforços per tirar endavant la nostra ciutat i estar al costat dels ciutadans tots units tal com demana la ciutadania. Hem d’estar units i demostrar que de tot això podem sortir tots junts.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament