• Webs Municipals  

Els socialistes reclamen fer Amposta "una ciutat sostenible"

Miró: "Des de l’inici de la legislatura el grup municipal Socialista estem proposant tota una sèrie de mesures per a que Amposta sigui una ciutat sostenible"

publicat el 18/09/2018

Els socialistes reclamen fer Amposta "una ciutat sostenible"

"Des de l’inici de la legislatura el grup municipal Socialista estem proposant tota una sèrie de mesures per a que Amposta sigui una "Ciutat Sostenible", per això ens hem marcat uns objectius clars en aquesta direcció, impulsant polítiques locals encaminades cap a un model de desenvolupament sostenible com ara crear una comercialitzadora i productora pública d’energia elèctrica renovable per tindre la llum més barata; generar un districte 100% renovable i amb zero emissions; el bus urbà gratuït, elèctric i accessible amb una nova ruta que porti directament als equipaments públics; afavorir l’ús de vehicles elèctrics; facilitar els desplaçaments per a moure’ns a peu i amb bicicleta i participar activament de la setmana Europea de la Mobilitat", assenyala el portaveu del grup, Francesc Miró.

"També volem que Amposta s’adhereixi a la "La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat", una associació de municipis compromesa amb el medi ambient per avançar cap a un desenvolupament sostenible i que s’ha revelat com un magnífic instrument de treball conjunt per als municipis, a nivell polític i tècnic, per això portarem aquesta proposta al proper ple" ha argumentat Francesc Miró.

El portaveu socialista ha remarcat que "en l’actualitat Amposta no està entre els 290 ens locals adherits, incloses les 4 diputacions. I és necessari que hi formi part d’aquesta plataforma de cooperació i intercanvi on els municipis troben un marc adequat per treballar conjuntament per els seus objectius, les seves inquietuds, les seves necessitats, les seves experiències, i promoure i dur a terme projectes d’interès comú per a obtenir finançament de la Unió Europea relacionats amb la Sostenibilitat."

"Volem deixar clar que els Socialistes d’Amposta apostem perquè la nostra ciutat sigui sostenible, capdavantera en energies renovables, que sigui el motor de les Terres de l’Ebre, per crear nous llocs de treball estables, una ciutat lliure de contaminació, amb més facilitat per anar a peu i amb bicicleta, utilitzar un bus elèctric i que sigui gratuït."

"Per aconseguir aquests objectius ens comprometem a crear la regidoria per a la Transició Ecològica que ha de servir per impulsar aquest projecte de futur de ciutat que ens demana la gent. En l’agenda 2030 l’objectiu de la sostenibilitat plena el joves heu de jugar un paper clau. No podem fer-ho sense vosaltres. Sou els actors del present." ha emfatitzat Francesc Miró.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament