• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2018 Set persones aturades de llarga durada s’incorporaran a treballar a l’Ajuntament dins el programa Enfeinat del SOC

Set persones aturades de llarga durada s’incorporaran a treballar a l’Ajuntament dins el programa Enfeinat del SOC

Resolta la convocatòria de subvenció, que atorga al consistori ampostí més de 195.000 euros per a la contractació directa d’aquests 7 d’auxiliars administratius i peons

publicat el 20/12/2018

Set persones aturades de llarga durada s’incorporaran a treballar a l’Ajuntament dins el programa Enfeinat del SOC

L’Ajuntament d’Amposta contractarà 7 persones aturades de llarga durada durant un termini de 12 mesos en el marc del Programa Enfeinat del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). Dimecres 19 de desembre va resoldre’s la convocatòria de subvencions d’aquest programa, en el marc del qual el consistori ampostí rebrà una subvenció de més de 195.000€ per a la contractació directa d’aquestes persones, per a la realització de tasques d’auxiliars administratives i peons especialitzats no qualificats. Aquestes 7 places se sumen a les 20 que l’Ajuntament contractarà en el marc del programa Treball i Formació.

Segons l’alcalde d’Amposta i regidor de l’àrea de Polítiques Actives d’Ocupació, Adam Tomàs, "amb aquesta darrera subvenció del SOC a l’Ajuntament d’Amposta es ratifica la confiança de la Generalitat en la implicació del consistori en matèria d’ocupació, situant la partida econòmica per a aquestes en més de 1.300.000 euros al pressupost".

Aquesta és la segona edició del programa ‘Enfeinat’, que ha tingut un gran rendiment en la seva primera convocatòria, quan l’Ajuntament va contractar 6 persones. El programa permet contractar persones inscrites a l’Oficina de Treball durant un mínim de 12 mesos, continuats o no, dins d’un període de 18 mesos. Les ofertes es publicaran a la web de l’Ajuntament d’Amposta després de les festes nadalenques.

La gestió del programa es farà dins l’Àrea de Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament d’Amposta, qui donarà informació sobre el programa i tots els altres serveis i programes d’ajuda a les persones en el seu procés de recerca de feina i capacitació professional.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament