• Webs Municipals  

Residència oberta

Article del mes de desembre de 2016

publicat el 27/12/2016

Per fi podem celebrar que el dia 30 de novembre els nostres avis podran començar a gaudir de la nova residencia. El govern d’esquerra només ha posat excuses i li ha mancat voluntat política para que els nostres ieios puguen estar en aquesta etapa de la vida prop dels seus familiars i amics a Amposta, des de CIU sempre hem defensat que Amposta ha de ser un referent en assistència Sociosanitaria i fer les condicions de vida a la nostra gent gran la nostra máxima prioritat. Per fi, 18 mesos després podem estar contents perquè podran estar en unes condicions Excel-lents en aquesta residència que s’ha demostrat que tenia les dimensions adequades (150 places), que era possible la gestió pública i que si han tardat tant a obrir-la ha estat per manca de voluntat política, perque han tardat 18 mesos en portar la llum i en canviar una porta. Serà una residencia viable i en el cas que no ho fos, amb això sí que ens hem de gastar diners!!!!!!. No tenim res més valuós que els nostres ieios i el seu benestar. Per molts anys puguem gaudir d’aquest equipament i el puguem veure ampliat amb més serveis sociosanitaris al seu voltant.

Contribució rústica.
En el Ple de mes de novembre vam presentar una moció per una qüestió que ens preocupa molt actualmente i és la regularització catastral que s’està fent al nostre terme municipal que suposarà que molts ampostins i ampostines tinguen de pagar molts més diners per les seues construccions. Com que no de tot s’ha de culpar a l’Estat hem demanat a l’Alcalde que faci alguna cosa al respecte, a part de donar la culpa a l’Estat que es qui fa la regularització catastral.
Hem manisfestat que els 60 euros que han fet pagar a molts veïns poden ser il-legals ja que per fer pagar aquesta quantitat el perit de l’Administració ha de visitar l’inmoble i avisar al propietari. Volem que es faci una ponència específica per als usos agrícolas i sino es pot, posar coeficients reductors per corregir la valoració cadatral excesiva.
Volem que tots aquells ciutadans que es troben en aquest procés estiguen ben informats i es faci una nota explicativa i sobretot que hi hagi un model normalitzat a l’Ajuntament per poder fer les reclamacions en casos de errades que s’hagin fet en el procediment, reclamar la taxa dels 60 euros i fent un acompanyament als ciutadans en les seves demandes.
Finalment demanem que no s’aplique el carácter retroactiu i es pugui fer el pagament ajornat.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament