• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2020 COVID-19: Reobren els equipaments culturals de la ciutat

COVID-19: Reobren els equipaments culturals de la ciutat

El Museu Terres de l’Ebre reobre al públic el dijous 21 de maig en horari habitual, mentre que la Biblioteca Sebastià J. Arbó ho farà dilluns 25 amb servei de préstec sota comanda

publicat el 21/05/2020

COVID-19: Reobren els equipaments culturals de la ciutat

Amb l’entrada a la Fase 1 el dilluns 11 de maig i la probable entrada a la Fase 2 a partir del dilluns 25 de maig, els equipaments culturals de la ciutat s’han estat preparant per reobrir les seves portes, després que tanquessin el passat 13 de març dins les mesures preventives i de protecció dictades per fer front a la Covid19.

Així, a partir d’avui dijous 21 de maig, el Museu de les Terres de l’Ebre ha reobert les sales d’exposició permanent ‘Les Terres de l’Ebre, de la prehistòria a l’edat mitjana’ i ‘L’Ebre, camí d’aigua’, i l’exposició temporal ‘El llapis, arma de guerra antifeixista, 1936-1939’. Ho ha fet en horari habitual, de dimarts a dissabte d’11 h a 11 h i de 17.30 h a 20, i diumenges i festius d’11.30 h a 14 h. Entre les mesures incloses dins del Pla de contingència per a la seva reobertura, el Museu limitarà l’accés a 10 persones per a cadascuna de les tres sales visitables, facilitarà gel hidroalcohòlic als visitants i a més, ha habilitat una nova sortida des de la sala ‘L’Ebre, camí d’aigua’ per tal de disposar d’un circuit de visita en una sola direcció.

Pel que fa a la Biblioteca comarcal Sebastià J. Arbó, la reobertura es farà el proper 25 de maig. Es farà, però, amb unes condicions específiques. Els usuaris no podran entrar a cap de les sales de la Biblioteca. El servei de préstec es farà sota comanda, als correu bcsja@amposta.cat o al telèfon 977704821 i els documents es recolliran a la porta del primer pis de la Biblioteca. Per als retorns, els llibres s’hauran de deixar a les caixes de cartró que estaran també situades a la porta de la primera planta de la Biblioteca. Per accedir a l’edifici de la Biblioteca serà obligatòria l’ús de la mascareta. L’horari d’atenció serà dilluns, dimecres i divendres de 10 h. a 13 h.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament