• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2020 Reobre el Centre de Dia de Gent Gran

Reobre el Centre de Dia de Gent Gran

Van al centre 36 dels 58 usuaris i usuàries i es dona servei a domicili a la resta, mentre no es busca un espai per acollir-los

publicat el 18/09/2020

Reobre el Centre de Dia de Gent Gran

Ahir dijous 17 de setembre, va tornar a l’activitat el Centre de Dia de la Gent Gran, ubicat a la Residència de Gent Gran. Ho ha fet amb un total de 36 usuaris, dels 58 que té habitualment. La resta, mentre es busquen més espais per poder garantir les distàncies, es quedaran a casa i se’ls donarà suport a domicili entre el Centre de Dia i l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Amposta.

 La tornada a l’activitat es fa després de la reducció del risc de contagi i el llum verd del departament de Salut, qui ha fixat els protocols de seguretat. Així, els i les usuàries hauran de garantir una distància de 1,5 metres i les activitats grupals han de ser grups estables, tant per a usuàries i usuaris com professionals. Aquests darrers, quan prestin serveis amb contacte físic directe, han de portar mascaretes FFP2, davantal, guants i pantalla facial. Cal mantenir la temperatura idònia i els espais han de ser ventilats regularment, un mínim de 3 cops al dia. També es fa control de temperatura a tots i totes les usuàries i professionals tan a l’entrada com sortida del centre i es fomenta la higiene de mans.

Pel que fa al Transport Adaptat (TAD), es realitzarà sempre amb grups estables. A l’interior del vehicle de transport col·lectiu la mascareta és obligatòria i no es podran consumir aliments ni begudes.

No podrà accedir al centre cap usuari ni  professional amb símptomes compatibles amb la COVID19 (febre, tos continuada, dificultat per respirar, vòmits, diarrea,...).

 

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament