• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2018 Una recerca sobre com tractar les al·lèrgies a les aules, Premi de Recerca de Batxillerat Ciutat d’Amposta

Una recerca sobre com tractar les al·lèrgies a les aules, Premi de Recerca de Batxillerat Ciutat d’Amposta

Es tracta de l’Escolarització d’un infant al·lèrgic alimentari a les Terres de l’Ebre’, de Júlia Barberà i Tena, de l’IES Ramon Berenguer IV

publicat el 29/06/2018

Una recerca sobre com tractar les al·lèrgies a les aules, Premi de Recerca de Batxillerat Ciutat d’Amposta

El treball recerca ‘Escolarització d’un infant al·lèrgic alimentari a les Terres de l’Ebre’ de Júlia Barberà Tena, de l’IES Ramon Berenguer IV, ha guanyat el Premi de Recerca de Batxillerat Ciutat d’Amposta, que enguany arriba a l’onzena edició. Aquest reconeixement, que entrega la regidoria d’Ensenyament i Cultura de l’Ajuntament d’Amposta i l’Institut d’Estudis Comarcals del Montsià, està dotat amb 400 euros i l’edició del treball en format llibre.

El treball inclou una programació educativa per tractar les al·lèrgies alimentàries a l’aula, un treball que es justifica en l’augment progressiu de l’índex d’al·lèrgies en general i alimentàries en particular que augmenta progressivament. Cada cop hi ha més individus multial·lèrgics i afectats per al·lèrgies poc habituals.

El Premi de Recerca de Batxillerat Ciutat d’Amposta vol reconèixer aquells treballs de recerca sobre aspectes relacionats amb Amposta, la comarca del Montsià i les Terres de l’Ebre. Enguany s’han presentat un total de set treballs.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament