• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2019 Quatre carrers d’Amposta participen en el Concurs de carrers Engalanats

Quatre carrers d’Amposta participen en el Concurs de carrers Engalanats

El guanyador, que s’emportarà un sopar o dinar per als membres participants, es coneixerà el dia 9 d’agost

publicat el 06/08/2019

Quatre carrers d’Amposta participen en el Concurs de carrers Engalanats

Aquest any son quatre els carrers d’Amposta que es preparen per a la 4a edició del Concurs de Carrers Engalanats de Festes Majors. Seran el carrer Estel, el carrer Poador, el carrer Sant Isidre i el carrer Major els que romandran engalanats des del 9 al 18 d’agost. El carrer guanyador serà escollit per tres artistes locals segons la seva originalitat, qualitat artística i l’optimització dels materials, i el veredicte es donarà a conèixer el divendres 9 d’agost a les 21 hores a la plaça Ramon Berenguer IV. A més de la placa identificativa, els guanyadors s’emportaran un dinar o sopar en un restaurant d’Amposta per a tots els membres inscrits. A banda, tots els carrers participants rebran una ajuda de 1.700 euros per participar.

Aquest any, les temàtiques escollides són "La Bella y la Bestia", al carrer Estel; el "Parc Natural", al carrer Poador; "Coco" al carrer Sant Isidre; i la "Selva Major" al carrer Major. El concurs, obert a tota la ciutadania d’Amposta, permet engalanar una plaça o un tram de carrer, sempre que aquest tingui coherència urbana.

L’objectiu del Concurs de Carrers Engalanats, organitzat per la regidoria de Joventut i Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Amposta, és premiar els millors guarnits de carrers que es duen a terme per Festes Majors. Des de l’Ajuntament d’Amposta es vol promoure i reconèixer les creacions artístiques i la convivència ciutadana que aquests projectes generen. És per això que des de l’Ajuntament es fa una crida al respecte cap a les persones que participen en el concurs, el que comporta comportar-se de forma cívica i respectuosa amb els materials i carrers guarnits.


Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament