• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2020 Prop de 700 alumnes participen a les activitats de lleure del juliol

Prop de 700 alumnes participen a les activitats de lleure del juliol

S’han ofert fins a 14 activitats entre casals d’estiu, casals esportius i activitats per a joves

publicat el 06/08/2020

Prop de 700 alumnes participen a les activitats de lleure del juliol

Prop de 700 infantshan participat, durant el mes de juliol, en les diferents activitats de lleure infantil i juvenil organitzades per les diferents entitatsi empresesdel municipi en la implementació del nou model d’estades d’estiu a la ciutat que consistia en l’eliminació de les estades municipals i la convocatòria d’unes subvencions per al sectorempresarial i associatiuper a ajudar al finançamenti l’execuciód’aquestes activitats. Aquest model que ha permès oferir14activitats diferents, entre casals d’estiu, casals esportius i activitats per a joves, ha tingut a més en compte la inclusió de tots els infants. El balanç que es fa d’aquest mes de juliol és "molt positiu". "S’han pogut fer totes les activitats amb normalitat, seguint sempre les normes d’higiene i seguretat establertes pel Procicat per a aquests tipus d’activitats, en un estiu en què era més necessari que mai que els i les infants i els i les joves poguessin tenir aquests espais de lleure", explica la regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Carla Bonfill.

Dins d’aquest nou model, l’Ajuntament va obrir una convocatòria de subvencions amb una dotació inicial de 80.000 eurosi la sessió d’espais municipals per a la seva execució. D’aquestes, se n’han atorgat fins a 50.500a les entitats que l’han sol·licitat,i s’han cedit els espais de 5 centres educatius i pràcticament totes les instal·lacions esportives municipals.

Per conèixer el balanç que en fan les famílies d’aquest nou model i del funcionament de les activitats, l’àrea de Joventut ha preparat una enquesta. Totes les famílies que han portat els seus fills o filles a una de les activitats de lleure infantil poden respondre-la aquí.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament