• Webs Municipals  

Inici La Ciutat Comerç i Empresa Comerç a la vora Presentació d’A la vora, pla de dinamització comercial d’Amposta

Presentació d’A la vora, pla de dinamització comercial d’Amposta

publicat el 02/05/2017

Ajuntament d´Amposta > La Ciutat > Presentació d’A la vora, pla de dinamització comercial d’Amposta

La regidoria de Comerç i Mercat Municipal de l’Ajuntament d’Amposta ha impulsat la creació de la Taula de Treball del Comerç Local que decidirà les actuacions que s’impulsaran al Pla Dinamitzador del Comerç d’Amposta. La "Taula" estarà integrada per:


  • Representants de la Federació de Comerç d’Amposta (Fecoam)
  • L’Associació de Venedors del Mercat
  • L’Associació de Restauradors
A més, està oberta a totes aquelles entitats o persones que estiguin vinculades a l’activitat comercial de la ciutat.

Segons la regidora de Comerç i Mercat municipal, Susanna Sancho, "la taula ha de ser un espai de debat local per fer detecció de les necessitats comercials i inquietuds del sector", tot afegint que "serà en aquest espai, que es reunirà mensualment, on es decidiran totes les accions incloses dins del Pla Dinamitzador del Comerç d’Amposta."

L’alcalde, Adam Tomàs ha remarcat que aquest pla repesenta un dels eixos principals del compromís de l’equip de govern d’Esquerra amb el comerç local i serveis de proximitat i que "ha de servir per dotar d’eines i competències a les associacions comercials i gremis de la ciutat com Fecoam, l’associació de Restauradors i l’Associació de Venedors del mercat, per tal que esdevinguin els actors principals en el dinamisme i foment de la competitivitat d’aquest comerç".

El Pla, parteix de la base de les accions que actualment ja estan consolidades per beneficiar-se de l’èxit i la inèrcia d’aquestes, com ara la Festa del Mercat a la Plaça. Entre les accions preparades per a la Festa, enguany s’ha preparat una nova edició del Concurs d’Aparadors, càpsules formatives per a d’aparadorisme i una visita turística comercial per conèixer els comerços participants en el Concurs d’Aparadors.

El Pla Dinamitzador del Comerç d’Amposta també estrena nova imatge, dissenyada per Hernan en H. La marca "A la vora" fa referència al comerç de proximitat que representa a la ciutat i està composada per un mans que cooperen i d’una bafarada que apunta al diàleg i la comunicació que hi haurà entre tots els agents implicats.El Pla de Dinamització del comerç d’Amposta 2017 el portarà a terme l’empresa MSC comunicació , Marga Sebastià , que treballarà a peu de carrer, establint la màxima comunicació i cooordinació entre ajuntament i comerciants.


Així mateix, per facilitar la comunicació amb la ciutadania s’ha creat la pàgina de Facebook i el canal d’instagram. Subscriu-te per estar al dia de les novetats!


Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament