• Webs Municipals  

Inici L’Ajuntament Grups municipals Partit dels Socialistes de Catalunya - Candidatura de Progrés (PSC-CP 2019-2023) opina En Política no tot s’hi val, per molta majoria absoluta que tingui l’alcalde d’Amposta

En Política no tot s’hi val, per molta majoria absoluta que tingui l’alcalde d’Amposta

publicat el 15/10/2019

UNA VEGADA MÉS i ja en van quatre, que es va repetint la nova manera de governar totalitària de l’alcalde en aquesta legislatura que hem encetat. Per a Adam Tomàs el concepte de majoria absoluta és sinònim d’exclusió.

UNA MOSTRA MÉS és el nou reglament que ha imposat per determinar els habitatges desocupats a l’efecte d’incorporar-los al mercat de lloguer. Un reglament que no ha estat consensuat, ni tant sols ha fet l’esforç de presentar-lo amb el temps suficient perquè els grups de l’oposició el poguéssim estudiar i fer aportacions.

L’ALCALDE HA VOLGUT un cop més començar la casa per la teulada i el que farà amb aquest reglament es castigar amb sancions a aquells propietaris que no treguin a lloguer els seus pisos, en compte de fer realitat aquella moció nostra, que es va aprovar per unanimitat fa un any, en la que els socialistes proposavem fer un programa d’ajuts a la rehabilitació d’habitatges buits. Aquest era el primer pas per tal de regenerar el parc d’habitatges vells de la nostra ciutat, a canvi els propietaris destinarien aquests habitatges a lloguer.

VOLEM DEIXAR CLAR que la nostra manera de fer és molt diferent de l’equip de govern, ja que natros volem ajudar a la gent per posar els habitatges a lloguer, en canvi l’alcalde vol aplicar un castic directe si no llogues el pis. Per molt suport majoritari que hagi tingut a les urnes no el converteix en un ser extraordinari com ell és creu, abans al contrari. El poder es gestiona des de la humilitat i no des de la supèrbia que ens vol imposar al Ple.

Els Socialistes volem potenciar la marca de ciutat d’Amposta

AMB LA FINALITAT DE POSAR EN VALOR i augmentar els atractius d’Amposta, tant de cara a l’exterior, amb l’objectiu de rebre de forma amable els visitants a Amposta, com de cara endins, aportant un element d’identitat de cara als ampostins i ampostines, s’ha d’instal·lar un gran rètol icònic i identificatiu amb les lletres "AMPOSTA" per potenciar la marca de ciutat.

PER AIXÒ S’HA DE TRIAR UN EMPLAÇAMENT estratègic en alguna de les entrades de la ciutat per donar la benvinguda a la ciutadania i a les persones que visitin Amposta, alhora que també servirà d’imatge icònica i reforçar el missatge de ciutat amable i acollidora. A més, es convertirà en un punt de visita més de la ciutat, incorporat a l’itinerari turístic, per a que qui vulgui es pugui fer la foto de postal.

ELS ALUMNES DE L’ESCOLA ESARDI (Escola d’Art i Disseny d’Amposta) es podrien encarregar de realitzar el disseny del rètol. Ja veurem si ho acabarà fent o si una vegada més ens aprova la moció i després no ho fa.

Reclamem que el bus urbà sigui gratuït durant la setmana de Tot Sants

HEM FET EVIDENT UN COP MÉS el nostre compromís per la sostenibilitat i pel transport públic, aconseguint una altra vegada la implicació del Govern Municipal per a que no solament el dia de Tots Sants el bus sigui gratuït per tal de facilitar l’accés al cementiri a tothom, sinó que durant tota la setmana també ho sigui, com un dels actes de la Setmana de la Mobilitat, facilitant els desplaçaments per la ciutat i per fomentar el transport públic.

ESPEREM QUE NO FACI FALTA que cada any els hi haguéssim de recordar i que facin seva aquesta proposta per sempre, perquè el bus urbà ha de ser gratuït.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament