• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2021 El ple porta a aprovació inicial el reglament del servei d’aigua potable de l’Ajuntament d’Amposta

El ple porta a aprovació inicial el reglament del servei d’aigua potable de l’Ajuntament d’Amposta

També passarà pel ple una modificació de pressupost de prop de 100.000 euros: 46.500 per a arranjar les gotelleres del pavelló d’hoquei i 49.000 per suplementar la partida de conservació de la via pública

publicat el 22/02/2021

El ple porta a aprovació inicial el reglament  del servei d’aigua potable de l’Ajuntament d’Amposta

El ple ordinari d’aquest mes de febrer, que se celebrarà de forma telemàtica aquest dilluns 22 a les 20h i es podrà seguir en directe pel Canal de Youtube de l’Ajuntament d’Amposta i Amposta Ràdio, portarà a debat l’aprovació inicial del Reglament del servei de proveïment domiciliari d’aigua potable de l’Ajuntament d’Amposta. Un reglament que, en paraules de Tomàs Bertomeu, regidor d’Hisenda i Règim Intern, "és d’interès per a pràcticament tota la població i és molt necessari". "Aquest reglament resol situacions del segle XXI", afegeix Bertomeu, tot afegint que regula els drets i deures de l’empresa concessionària i dels usuaris/es del servei, "posant a l’Ajuntament al centre". Entre les coses que regula el nou reglament –fins ara inexistent- hi ha temes com la pressió mínima d’aigua que ha d’oferir el servei (d’1,5 bars mínim), les lectures estimades ("que evitaran situacions com les que hem tingut últimament de facturacions elevades en perjudici dels usuaris") o les avaries dins un domicili que a vegades han ocasiona amb grans consums d’aigua ("el nou reglament donarà seguretat a l’afectat/da"). "Ens dotem d’una eina moderna que té en compte situacions actuals", ha afegit l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, tot assenyalant que després de l’aprovació inicial hi haurà un període d’al·legacions obert a la ciutadania: "Per a la redacció d’aquest document inicial també s’ha treballat ja amb tots els grups de l’oposició, que han pogut fer aportacions i participat en el treball previ; no tots ho han fet", ha afegit. Paral·lelament també es portarà a debat la derogació de l’Ordenança del servei de subministrador d’aigua potable.

El ple també portarà a aprovació una modificació de pressupost de prop de 100.000 euros: una de 46.500 euros per a la solució de les gotelleres del pavelló de hoquei ("un problema endèmic de les instal·lacions esportives d’aquesta ciutat") i 49.000 euros per a suplementar la partida de conservació de les vies públiques.

Quant a les mocions, n’hi ha dos entrades per urgència: una impulsada pel PSC però que s’entrarà de forma conjunta entre tots els grups municipals sobre el 8 de març i una segona entrada a instàncies de la Junta de Govern Local per la petició rebuda del Consell per la República de suport a Pablo Hassel.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament