• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2019 El ple aprova els pressupostos amb els vots a favor d’ERC, l’abstenció del PSC i el vot en contra de la resta de grups

El ple aprova els pressupostos amb els vots a favor d’ERC, l’abstenció del PSC i el vot en contra de la resta de grups

Amposta aprova uns comptes de 28,5 milions d’euros

publicat el 21/12/2019

El ple extraordinari de divendres 20 de desembre va donar llum verda als pressupostos de l’Ajuntament d’Amposta per al 2020, que sumen un total de 28,5 milions d’euros. Els comptes van tirar endavant amb el suport dels 16 regidors de l’equip de govern, l’abstenció del Partit dels Socialistes i el vot en contra de Som Amposta i Junts per Catalunya.

Després de l’exposició i defensa dels comptes per part de l’alcalde, Adam Tomàs, elsgrups municipals van argumentar el seu sentit de vot de diferents maneres. El grup municipal de Junts per Amposta va votar en contra tot titllant el pressupost de "desequilibrat", per tenir despeses de personal desmesurades. Per la seva banda, el PSC va abstindre’s en la votació assenyalant que tot i que el pressupost té partides necessàries, "darrere el compte hi ha d’haver un projecte de ciutat que no només solucioni els problemes del dia a dia". Finalment, Som Amposta va votar-hi en contra per considerar que el pressupost del 2020 és un "copiar i pegar" d’altres pressupostos.

Nova regidora al grup municipal del PSC

Al ple del mes de desembre també es va fer efectiva la presa de possessió del càrrec de regidora a la nova membre del grup municipal del PSC, Àngels Calleja, en substitució de Francesc Miró. Tanmateix, la regidora Anna Tomàs va assumir les funcions de portaveu.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament