• Webs Municipals  

Inici Comunicació Informació d’interès Petició de col·laboració veïnal per a l’estudi de la Guerra Civil a Amposta

Petició de col·laboració veïnal per a l’estudi de la Guerra Civil a Amposta

Es demana la col·laboració dels ampostins i ampostines que disposin d’informació sobre els fets de la Guerra Civil al municipi, entre 1936 i 1939, per enriquir l’estudi, del qual se’n publicarà un llibre. Pot ser informació oral o escrita: records dels fets que van succeir, documents, cartes, imatges, dietaris, etc.

publicat el 21/01/2020

Petició de col·laboració veïnal per a l’estudi de la Guerra Civil a Amposta

El mes de setembre passat es va fer públic el lliurament del projecte de recerca premiat a la II edició del Premi Jordi Fontanet, un reconeixement dedicat als projectes de recerca local que convoca i atorga l’Ajuntament d’Amposta, cada dos anys, al millor projecte de recerca original i inèdit referit a estudis cientificotècnics, històrics, mediambientals, geogràfics, econòmics, literaris, artístics, polítics, sociològics o d’especial interès per la ciutat.

El projecte de recerca premiat és "La Guerra Civil a Amposta (1936-1939), que està realitzant Andreu Caralt Giménez.

A través d’aquesta petició, es demana la col·laboració dels ampostins i ampostines que disposin d’informació sobre els fets de la Guerra Civil al municipi, entre 1936 i 1939, per enriquir l’estudi, del qual se’n publicarà un llibre. Pot ser informació oral o escrita: records dels fets que van succeir, documents, cartes, imatges, dietaris, etc.

Les persones que disposin d’aquesta informació i la vulguin facilitar es poden posar en contacte amb l’autor de l’estudi, mitjançant el correu electrònic: andreucaralt@gmail.com o el telèfon 658.01.85.21.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament