• Webs Municipals  

Inici L’Ajuntament Grups municipals Convergència i Unió (CIU) opina El Partit Demòcrata d’Amposta fa balanç de 3 anys de govern d’Adam Tomàs

El Partit Demòcrata d’Amposta fa balanç de 3 anys de govern d’Adam Tomàs

Article del mes de juny de 2018

publicat el 18/06/2018

Avui, dimecres 13 de juny fa justament 3 anys que hi va haver un relleu a l’Ajuntament d’Amposta, es per això que en volem fer una valoració que en cap cas pot ser positiva per l’acció de govern de l’alcalde Adam Tomàs. Durant aquests tres anys, en els temes importants, en els temes que són claus per la ciutat, hem estat al costat de l’alcalde i els hem ajudat. Som crítics amb la seva acció de govern perquè només venen fum.

Temes tant importants com la neteja de la ciutat, on no tenim el contracte actualitzat; o la nul·la capacitat per portar empreses als polígons; o amb la transparència de la que només en fan gala a la pàgina web. En el dia a dia són molt opacs. Hem demanat molts cops informació en temes delicats, i ens l’han negat o encara l’estem esperant. L’alcalde Tomàs sempre diu que ell no fa una acció de govern per tallar cintes, i nosaltres li diem que podria tallar cintes si realment hi haguès alguna cosa per tallar, perquè realment no acabaran res. Exemple clar d’això un projecte tan necessari per als esportistes de la ciutat com el pavelló2, o l’arranjament de les goteres del pavelló1.

L’únic que podem valorar positivament són les festes, realment les fan bé, i fan que a Amposta les úniques empreses que s’apropen són aquelles que organitzen ‘bolos’ i concerts.

Segons Ferré, el que haurien de fer els ampostins ‘es passejar per Amposta on hi trobaran forats, molts forats, i veuran la deixadesa en la neteja i els jardins que semblem una selva’.

Manel Masià, candidat a l’alcaldia, per la seva banda ha reiterat que ‘Adam Tomàs es pensa que governar és mirar cap endarrera per justificar errors, que demani perdó per haver fet perdre tres anys de legislatura als ampostins amb excuses com ja ho estudiarem, ara mateix ho tenim damunt de la taula i tantes i tantes d’altres excuses.‘

I, Masià, continua amb ‘Nosaltres som l’oposició, i l’alcalde Tomàs, ens vol muts i a la gàbia, però sempre criticarem que un govern d’esquerres privatitzi, sempre a la mateixa fundació, part dels serveis socials, o que l’hospital comarcal ja no sigui referència per la manca d’inversió i de manteniment, o que encara no tinguem pediatra d’urgències quan fa mesos que ho ha anunciat’.

També per acabar, Masià, va comentar que els ampostins necessiten que Amposta torni a ser una ciutat d’oportunitats, oportunitats de creixement, oportunitats de trobar una feina de qualitat i estable, oportunitats de que arribin inversions, i l’oportunitat de ser una ciutat en més benestar’.

Dins de la mateixa roda de premsa, s’ha anunciat la presentació d’una moció per la instal·lació de tecnologia 5G als polígons per tal de que es pugui tenir connexió d’una forma més barata.

També s’ha anunciat que si el Partit Demòcrata entra a governar la ciutat ja té definit el projecte de crear una regiduria de gent gran, on d’una manera global i en una visió ampla és tingui en compte la gent gran tant en l’oci, la cultura, hisenda, comerç, salut, esports i fins i tot en educació per tal de tenir un envelliment actiu.

Destacar com a Partit, què estem molt contents de l’èxit de la Jornada de Comunicació que vàrem fer divendres passat al Casino d’Amposta amb la presència de la diputada al Congrès Míriam Nogueras i la tuitera Cristina de Haro (gallifantes). Ens vàren parlar de les experiències com a comunicadore polítiques una des de la vessant de partit i l’altra dins del moviment independentista.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament